Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.12.2012.
08:44
telegraf.rs A

Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović

Odlukom žirija, a nakon duela sa Ivanom Petrovićem, iz daljeg takmičenja ispala je Snežana Vušović, koja je izvela numeru "Mr. Saxobeat"

Snežana Vušović napustila Prvi glas Srbije
 


Nakon što se nekoliko puta izvukla za dlaku, ovaj put bilo spasa za Snežanu Vušović, koja je napustila “Prvi glas Srbije”. Ona i Ivan Petrović dobili su najmanje glasova publike, a posle duela, deblji kraj je izvukla Snežana. Ipak, takmičare je zasenila Jelena Tomašević, koja je nastupila kao specijalna gošća i publici pokazala svoje grudi! Doduše, ne namerno, ali korset joj je dva puta spao i gledaoci su imali šta da vide.


Inače, ove subote tema je bila “Noć seksi pesama”, a od takmičara se očekivalo ne samo da iskažu svoje emocije tokom izvođenja, već i da pokažu kako se snalaze u provokativnim situacijama i izazovnom scenskom nastupu.


Prvi je na scenu izašao Ivan Petrović, koji je otpevao numeru “Koketa” Srđana Jula. Članovi žirija, Vlado Georgiev, Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare, njegov nastup ocenili su kao veoma dobar, a Georgiev je Ivanu jedino zamerio što u pojedinim delovima pesme nije bio dovoljno “bezobrazan”.


Sledeća je bila Snežana Vušović sa hitom “Mr. Saxobeat” Aleksandre Stan, a žiri se složio da je ona imala odličan nastup i da je maksimum izvukla iz ove “tra-la-la” pesme.


Zoran Stanić išao je na sigurno sa numerom “Wicked Game” Krisa Ajzaka, i dobio je pohvale žirija, s tim što mu je Aleksandra Radović poručila da bi sve bilo još bolje da se malo više opustio tokom pevanja.


Četvrta se publici predstavila Sanja Dimitrijević sa “Zaninim” hitom “Majstor za poljupce”. Iako je izvođenje bilo potpuno besmisleno i nemuzikalno, ona je dobila pohvale za nastup i koreografiju, a Mare je dodao da je bila na visini zadatka, kao i da mu je drago što je video veliku energiju u njoj. Totalna katastrofa i sramota za Zanu i izvođenje ove kultne jugoslovenske pop pesme. Sramota, zaista sramota, ali produkcija, žiri, interesi...


Sara Jovanović je oduvala i žiri i publiku sjajnim izvođenjem Rijanine pesme “S & M”. U crnoj koži i uz golišave plesačice, Sara je Aleksandru Radović ostavila bez teksta, a Vlado je rekao da je nastup bio vanserijski, kao i da je napravila pravi rusvaj na sceni.


Boris Petrović dobio je pohvale žirija za stajling i izvođenje numere “You Can Leave Your Hat On” Džo Kokera, a Borisu je mnogo pomogla i plesačica u kostimu francuske sobarice, koja je posebno fascinirala Georgieva.


Mirna Radulović odlično se snašla sa hitom “Naughty Girl”, koji izvodi Bijonse, a Aleksandra joj je rekla da je bila prava vatra, dok je Vlado istakao njeno besprekorno pevanje.


Saška Janković je sjajno izvela numeru “Lady Marmlade” Kristine Agilere i dobila je pohvale žirija i za pevanje i za nastup.


Poslednja je nastupila Nevena Božović, koja je žiri oduševila svojim perfektnim nastupom i izvođenjem hita “Toxic” Britni Spirs.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online