Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 09.12.2012.
06:18
Blic A

"Prvi glas Srbije" napustio Nikola Planka

U četvrtoj finalnoj večeri "Prvog glasa Srbije" borilo se 10 najboljih pevača. Zoran Stanić, Nikola Planka, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Snežana Vušović, Mirna Radulović i Nevena Božović pokušali su večeras da osvoje glasove publike i tako se plasiraju u dalji tok takmičenja. Ipak, Nikoli Planki koji se po drugi put našao u duelu to nije pošlo za rukom već je izbačen iz šoua.

Ovde potpis

Nikola Planka otpevao je pesmu Krega Dejvida "I walking away" i svoj nežni glas pustio do maksimuma. Ipak to žiriju nije bilo dovoljno već ga je poslao kući. Vlado Georgiev tužnu vest je rekao Planki, ali je naglasio da bi mogao da bude uspešan u muzičkom svetu zbog svoje svestranosti.

On je posvetio pesmu "Kad bi htjela ti" Sergeja Ćetkovića svojoj devojci koja mu je kako kaže pola života. Njegova devojka pratila je njegovo izvođenje iz publike, a Planka joj je tokom nastupa dao jednu ružu.

Bisera Veletanlić i "Darkvud Dab" izveli su pesmu "Milo Moje" tokom pauze koja je ostavljena za glasanje publike, a zatim binu ostavili duelistima.

Finalisti se predstavili pesmom iz "Prijatelja"

Najboljih deset takmičara "Prvog glasa Srbije" su izašlli na binu i nastupili sa pesmom iz serije "Prijatelji" koja je simbolično opisala temu večer. Naime pevači su večeras birali pesme za svoje prijatelje.

Snežana Vušović je posvetila pesmu "Đurđevdan" bivšim ljubavima, ali je naglasila da je svaki ljubavni poraz za nju iskustvo iz kojeg izlazi jača i čvršća. Vlado joj je progledao kroz prste za odabir pesme jer navija za "Zvezdu".


Sara Jovanović vratila se žanru u kojem dominira. Ova mlada pevačica pesmu je posvetila svojim roditeljima i samo za njih zapevala "Light up" grupe "Snow Patrol".
 

Zoran Stanić otpevao je pesmu Josipe Lisac "Gde Dunav ljubi nebo" koju je posvetio majci. Njegova majka nastup je pratila iz publike, a kada se rasplakala voditelji su je doveli kod sina na binu gde su zagrljeni završili pesmu. Vlado Georgiev iskritikovao je produkciju zbog toga što je dovela Zoranovu majku u studio, jer smatra da to nije za ovu emisiju, već za neku drugu "patetičnu".

 

Sanja Dimitrijević je u kratkom snimku rekla da je nekada jako volela jednog muškarca koji nije bio dobar po nju. U to ime i ime svih pogrešnih izbora ostavljenih devojaka, Sanja je zapevala "Jedan dobar razlog" Marije Šerifović. Vlado joj je zamerio to što su kod nje emocije prevladale, a to publika ne prašta. Ipak Aleksandra Radović smatra da Sanja upravo treba da prenese emociju pesme, pa makar ona bila usmerena nekom drugom a ne publici.


Ivan Petrović numerom "You raise me up" Džoša Grobana želeo je na neki način da se oduži sestri za svu podršku koju mu je davala tokom proteklih godina. Mare mu je rekao da bi i on pevao za majku i sestru kao što je uradio Ivan.


Čuvenom pesmom "Zajdi, zajdi" Nevena Božović još jednom je ovladala scenom. Nevena je pesmu posvetila svojoj mami, a Vlado joj je rekao je dobro otpevala jer joj je numera geografski bliska.


Mirna Radulović bez greške je izvela pesmu "Haleluja" Leonarda Koena koju je posvetila roditeljima i još jednom demonstrirala da svojim glasom vlada kao potpuni profesionalac. Mare joj je rekao da je toliko dobro otpevala da su mu se usta osušila i šećer pao a Aleksandra da joj je ulepšala noć.

Popularni pumpadžija Boris Petrović osvrnuo se na gorko iskustvo koje je imao sa jednom bivšom devojkom i njoj posvetio pesmu "Tugo nesrećo" "Crvene Jabuke". Iako je prvobitno bio spreman na sve zbog bivše devojke, kada ga je prevarila nije krivio sebe već je shvatio da je greška u njoj.


Saška Janković izašla je na binu plavoj haljini i otpevala pesmu "Because you loved me" Selin Dion, koju je postvetila svojoj majci koja je preminula. Saška je naglasila da i sa ocem ima odličan i prijateljski odnos.

Nedelja 09.12.2012. 17:22
Vrlo moćan gls ima Mirna, lepo nosi glas i upravlja s njime Nevena, verujem da će treći igrač finalista biti mladi Ivan. A Nikola Planka - što bi rekao dobri stari Del Boj: What a PLONKER!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online