Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.11.2012.
08:53
Blic A

"Prvi glas Srbije": Ispala Vesna Pavlović

Posle druge finalne večeri ostalo je samo 12 takmičara u "Prvom glasu Srbije" - u ovom rijaliti šouu više nećemo slušati Vesnu Pavlović.

Ne ispadaju uvek najgori pevači: Vesna Pavlović
 


Takmičari su na binu izašli pevajući numeru "I' m gonna dance with somebody" Vitni Hjuston, a u ostatku večeri videli smo da ne napuste šou uvek najgori pevači. Čast da nastupe u drugoj finalnoj večeri takmičenja "Prvi glas Srbije" pripala je: Vesni Pavlović, Sari Jovanović, Sanji Dimitrijević, Mirni Radulović, Neveni Božović, Zoranu Staniću, Nikoli Planki, Ivanu Petroviću, Saški Janković, Snežani Vušović, Jovani Živković i Borisu Petroviću.


Naziv teme bio je "Hitovi za žurke", pa se od učesnika očekivalo da dočaraju atmosferu nekog kluba ili privatne zabave.


Vesna Pavlović, koja se prošli put našla u duelu, nastupila je prva. Pre nego što je izašla na binu rekla je da će plesom očarati žiri i publiku. Ona je nastupila pesmom "Brazil" Bebi Dol, a njen veseli autfit je podsetio na osamdesete godine u Srbiji.


Nakon nje došao je red na Sašku Janković koja je nastupila sa pesmom "Dance again" Dženifer Lopez, a u najavi je rekla da joj je ta pesma baš "hitična". Zoran Stanić imao je u vidu malo sporiju žurku pa je za svoju "hit" pesmu odabrao "Osloni se na mene sad ti" Olivera Mandića. Žiri je prokomentarisao da je Oliverove pesme teško otpevati, ali da je Zoran u svom stilu to uspeo.


Sanja Dimitrijrević odlučila se za čuvenu pesmu "What a feeling" Irene Kare, koja bi po njenom mišljenju trebalo žiri da i publiku da digne na noge. Vlado Georgiev nakon njenog nastupa rekao je da su prethodnog puta preterano hvalili neke nastupe i da se njemu njeno izvođenje nije dopalo.


Prvi "narodnjak" za drugo finalno veče predstavila je Mirna Radulović pesmom "A tebe nema" Zorice Brunclik i potpuno dočarala atmosferu jednog klasičnog srpskog slavlja. Jedan od favorita takmičenja Nevena Božović izvela je pesmu koju često peva, "Next to me" pevačice Emel Sande.


Najslavniji "pumpadžija" u Srbiji Boris Petrović odlučio se za pesmu Zdravka Čolića "Pusti, pusti modu", a rekao je da je najluđa žurka na kojoj je bio trajala pet dana. Sara Jovanović, koja već ima mnogo fanova na internetu, samo je dodatno ojačala svoju popularnost pesmom "Poker Face" Lejdi Gage. Ivan Petrović koji se u prethodnoj večri proslavio operskom arijom, sada je odlučio da promeni žanr. Ivan je naime otpevao pesmu Luisa "Sve se osim tuge deli".


Snežana Vušović rekla je da voli svaku vrstu muzike, ali je odabrala pesmu "Stronger" Keli Klarkson, koja se odlično uklopila u temu večeri, ali i ne uz vokal takmičarke. Ipak, ona je u potpunosti bila van intonacije, ali je žiri okrivio monitoring, a pevačica slušalicu koju nije dobro čula, pa je zbog toga potpuno ispala iz tona.


Denser Nikola Planka, ponovo je odabrao veselu pesmu i to numeru "Idola" "Maljčiki". Poslednji takmičar večeri bila je Jovana Živković koja je izvela pesmu "Ciganka sam mala " Silvane Armenulić i zaokružila takmičanje narodnjakom koji je očarao žiri, a njeno pevanje posebno je bilo usmereno Vlado Georgievu.

Vesna Pavlović, koja je već bila u duelu suočila se glas u glas sa Saškom Janković. Vesna je otpevala pesmu "Mercy" pevačice Dafi i nastavila u veselom ritmu kakvom je i počela veče. Saška Janković donela je zaključak da narodnjaci bolje prolaze kod publike pa je zato otpevala pesmu "Ja te pjesmom zovem" Hanke Paldum.


Žiri je prvo naglasio da je razlika između dve kandidatkinje koje su se našle u duelu bila samo dva ili tri glasa, a zatim je Aleksandra Radović iznervirano objasnila zašto je morala da odlučuje između Vesne i Saške.


- Krivo mi je što ljudi nemaju sluha i to ne glasaju za dobre pevače, a ne samo da glasaju za svoje favorite. Barem pet takmičara koji sede tamo trebalo je da se nađe ovde pre njih - rekla je Aleksandra Radović, poslavši nakon ove konstantacije Vesnu Pavlović kući, iako je očigledno želela da pošalje nekoga ko sedi sa desne strane studija.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online