Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.02.2010.
12:40
Mondo A

VB: Ero, jel imate vi sina za mene?

Nema ni nedelju dana kako su se domaći selebritiji uselili u Kuću Velikog Brata, a već su počele prve čarke. Jedan od "stalnih učesnika" je Boki 13.

 Ti meni mamu, ja tebi sina: Boki i Era
 

Prvo veče su svi bili zaprepašćeni njegovom pojavom, onda su ga zavoleli, navikli se na njegovu neposrednost, ponašanje "dive" i konstantno "peckanje" ostalih VIP-ovaca.

Bokijeve "mete" od početka su bili: Alden(a), Ervin ("dođi u Makedoniju pa da se zajedno prošetamo ulicom ruku pod ruku svi da nas gledaju"), "slatki" Mladen kojeg neprestano masira preko ograde, Švaba (zbog kojeg je posle samo četiri dana tražio da napusti Kuću Velikog Brata), a koji ga je optužio da je bezobrazan i da "ima 130 kila", i na kraju Era Ojdanić.

 

Četvrte večeri je publika, pored toga kako je Boki bio obučen na pregledu, bila u prilici da od "majka" Divne sazna da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić upoznali u ateljeu kod fotografa Dejana Milićevića i da je Brena samo 11 sati nakon što je prikazan spot za pesmu "Tihi ubica" zvala "Kikija iz Infinitija" da uradi isti spot i njoj.

"Je li Boki, koje ti je mama godište", upitao je Era Bokija koji je, nakon što je postao bogataš setno sedeo uz ogradu sa "siromašnom" Divnom Karleušom i uzdisao da mu je "iza rešetaka bilo lepše."

"Ima 48 godina, što?".

"To su najbolje godine, da me upoznaš sa mamom kada dođem kod tebe u emisiju", šalio se Era.

"Moja majka je dama, znam ja njen ukus vi niste za nju, verujte mi. Ne bi vas ni pogledala". "Ne znaš ti kakav sam ja", uporan je bio Era u provociranju Bokija, a onda je Makedonac "otvorio usta".

"Ero, jel imate vi sina?".

"Imam i sina i ćerku", zbunjeno je odgovorio folker. "A kakav vam je sin? Mogli biste da nas upoznate, ali ako je takav kao vi nemojte molim vas. Samo ako je fin, mogli bi da se družimo", uspeo je Boki 13 Eri da zatvori usta.

Kasnije, kada ga je Švaba, što on kaže, "još jednom pogledao ispod oka" i nakon što je Bora gledajući u Bokija rekao da je "sve manje pravih muškaraca", Boki je otkrio kako je izgledao njegov sistematski pre ulaska u Kuću.

"Ja sam hipohondar, a još se bojim...krenuli da mi vade krv, muče se, jedva našli venu i taman da ubodu ja vrisnem 'NE!'. Nisam im dao da me pipnu. Posle toga kažu 'radi EKG', a ja gledam one žice...nije mi bilo dobro. Ali, zato kada sam došao kod psihologa...", zasmejao se Boki zajedno sa "siromasima" koji su ga bez daha slušali.

"Ulazim ja kod nje u miniću, sedam, prekrštam noge, a ona me gleda otvorenih usta", rekao je najpoznatiji makedonski transsvestit. "Gleda me ona, pita 'kako ste', a ja rekoh bolje ja da pitam nju kako je ona...Rekla je da je dobro...".


 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online