Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 10.08.2012.
01:47
Smedia A

Šokantno: Sijamske bliznakinje u rijalitiju

Sijamske bliznakinje, Amerikanke Abigejl i Britani Hensel predstaviće svoj nimalo jednostavan život u TV rijalitiju. Premijera ovog serijala predviđena je za 28. avgust na kanalu TLC.

I pored hendikepa voze kola: Abigejl i Britani Hensel
 

Na 40.000 blizanaca koji se rode, samo jedan par je sijamski, a od toga samo jedan procenat preživi. Zbog toga su Abigejl i Britani Hensel iz Minesote tako čudesne.

Sijamske bliznakinje Abigejl i Britani Hensel spojene su u predelu vrata. Svaka ima svoj nervni sistem, imaju 4 plućna krila, dva dušnika, dva srca, dva želuca, tri bubrega, ali imaju samo jednu jetru, jednu matericu, jednu bešiku, jedno tanko i jedno debelo crevo.

Obožavaju da voze motor: Sijamske bliznakinje pojaviće se u rijaliti šou
 


Svet ih je prvi put video 1996. godine, kada su se pojavile kod Opre Vinfri i na naslovnoj strani jednog magazina. Od tada živele su tiho i povučeno sa svojom porodicom i nisu želele da se pojavljuju u medijima. Sada pokreću sopstveni rijaliti šou “Abi i Britani” u kom će se prikazati kako diplomiraju na fakultetu, kako traže posao, ali i putuju sa prijateljima kroz Evropu.

Samo jednom izrazile želju da se razdvoje

 

Bez obzira koliko su različite dve sestre su samo jednom izrazile želju da se razdvoje i to još u detinjstvu, kada se Britani razbolela a Abi je mrzela što mora i ona da bude zatočena u kući zbog Britanine bolesti.

 

Međutim, kada je Britani počela da plače, Abigejl se zaklela da više nikada neće ni pomisliti na razdvajanje.

Kada su Henselove došle na svet u martu 1990. godine, lekari su rekli roditeljima da verovatno neće preživeti noć, ali dogodilo se čudo.

Kao i većina blizanaca nisu se najbolje slagale dok su odrastale. Abigejl je tvrdoglava i brzopleta, voli da pije sok uz doručak, dok Britani, izvor smeha u porodici, voli da pije samo mleko.

Doktori su bili i više nego iznenađeni kada su videli kako njih dve sviraju klavir - Abigejl pokreće desnu ruku, a Britani levu. Ove genijalne devojke nisu dozvolile da ih bilo šta odvoji od “normalnog” života – igrale su odbojku, vozile su biciklu, išle na kuglanje i plivanje.


Sa 16 godina položile su i vožnju. Timski upravljaju automobilom, dve glave kontrolišu dve noge i dve ruke.

Njihova majka smatrala je da je polaganje vožnje suluda ideja.

Fakultet nisu zapostavile: Abigej i Britani Hensel su akademski građani
 

“Ne znam šta bi se dogodilo da su ih zaustavili zbog prekoračenja brzine. Šta? Pisali bi samo Abi kaznu jer je njena noga na gasu”, priča njihova majka Peti.

U dokumentarcu koji je snimljen o njima pre 6 godina Britani je rekla da su ona i njena sestra potpuno različite.


Kao bebama uklonjena im je treća nerazvijena ruka sa grudi. Sa 12 godina operisale su skoliozu kičme i proširivale su pluća kako kasnije ne bi imale problema sa disanjem.

Petak 10.08.2012. 14:48
страшно је што је ово најјефтинија фотомонтажа. А колико видим тога је све више и више, а ми све више наседамона овакве гадости. Шта ли ће нам све још "продати" као истиниту вест
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online