Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.06.2012.
10:54
Pulsonline, Vestionline A

Vlada Vuksanović pre finala tražio stan da kupi

Pobednik "Survajvera", maneken Vlada Vuksanović, neposredno pre finala rijalitija merkao je stan u Beogradu, što potvrđuje navode takmičara da je bio siguran u svoju pobedu! Pres je došao u posed fotografija na kojima se vidi kako maneken razgleda stanove u naselju Belvil jer je već tada planirao da deo nagrade od 50.000 evra uloži u nekretnine.

Kako god i šta god, Vlada je dobro "odigrao"!

Kako mediji saznaju, iako je bio siguran da će osvojiti većinu glasova za pobedu u rijalitiju, Vlada nije želeo tada da kapariše stan već će to učiniti ovih dana.

- Vladu su neki takmičari optužili da je lobirao za svoju pobedu, ali to je legitimno pravo svakog učesnika. On je pametno odigrao - nikome se nije zamerio tokom snimanja, a po povratku u Srbiju potrudio se da ostvari jaka prijateljstva sa nekim takmičarima na koje je mogao da računa u finalu - otkriva naš izvor blizak manekenu i objašnjava kako je Vlada uspeo da sakupi dovoljan broj glasova za pobedu.

- Od Ave Karabatić, koja se zaljubila u njega još u Kostariki, znao je da će imati siguran glas, a tokom snimanja zbližio se i sa Ognjenom Kajganićem, pa je očekivao i njegovu podršku u finalu. Po povratku iz Kostarike često je u Beogradu pozivao Martinu Vrbos, koja je danima boravila kod njega, a nedavno je prihvatio da glumi u spotu Nataše Bekvalac, sestre Kristine Bekvalac, čime je obezbedio glas i od hrvatske pevačice i od stilistkinje. Mogao je da računa i na glas Radovana Stošića jer mu se nijednom nije zamerio i takođe ga je ugostio u Beogradu. Čak je verovao da će i Jelena Maćić i Mia Begović da ga podrže, ali su one ipak glasale za Milana Gromilića - otkriva naš izvor.

Milan neće Vladin novac: Nisam socijalni slučaj!

S obzirom na to da su Milan i Ava odbili da prime novčanu nagradu od njega, Vlada je siguran da će sada imati dovoljno novca da ostvari većinu ciljeva posle "Survajvera".

- Iako je izjavio da će novac uložiti u školovanje, ostaće mu dovoljno i za stan. Dopala su mu se dva stana u Beogradu i uskoro će se odlučiti za jedan - kaže naš izvor.


Maneken, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, gde je učestvovao na reviji kupaćih kostima, potvrdio je da je razgledao stanove.

- Tačno je da sam gledao stanove još pre finala, ali tada zaista nisam bio siguran da ću osvojiti novac. Sačekaću da mi uplate nagradu i tada ću odlučiti koju nekretninu ću kupiti. Očekuju me poslovi u Americi, a kad se vratim, ne bi bilo loše da imam svoj stan u Beogradu - kaže Vlada.

Zar ne reče da će pare potrošiti na školavanje?!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online