Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.06.2012.
09:24
Blic A

"Znao sam da me Ava neće izdati"

Ava Karabatić je Vladimiru Vuksanoviću odlučujućim glasom donela pobedu u "Survajveru“ i ček na 50.000 evra. On kaže da se potajno nadao velikom uspehu iako ga je brinulo hoće li ranije svađe s hrvatskom starletom uticati na njenu odluku.

Nije ga izdala: S nagradom Vlada pokreće privatni biznis i nastavlja sa školovanjem
 

- Potajno sam se nadao da ću pobediti, ali dešavalo se svašta na glasanju. Šokirao sam se kada sam shvatio da će Ava presuditi pošto se ona dvoumila između Milana i mene. Neke stvari nikada ne možeš da znaš. Mislio sam i da će Jelena meni dati glas, ali to nije uradila, tako da je sve bilo neizvesno. Šokiran sam i oduševljen, ispalo je odlično na kraju - kaže Vlada za list "Blic“ nakon finala.


Žurka do zore: Cela ekipa "Survajvera“ je Vladinu pobedu, ali i završetak prvog regionalnog "VIP Survivora“, slavila na beogradskom splavu "Fristajler“.

 

Pored pobednika, najveselija je bila Ava, a da su se stvari stišale nakon borbi na ostrvu, najbolje je pokazao i dolazak glumice Mije Begović.

Šta ste Avi šapnuli na uvo posle proglašenja pobednika?
- Hvala najlepše. Pitala me je da li si mislio da ću te izdati, ja sam rekao - nikad. A znao sam da je ona zaljubljena u mene otkad smo krenuli na Kostariku, još u autobusu ona je sela pored mene i rekla mi je u par navrata šta oseća, a ja sam joj rekao šta ja mislim. Sada smo prijatelji i nadam se da će tako ostati. Razmisliću kako ću joj se odužiti što je glasala za mene.

Da li mislite da ste zaslužili pobedu?
- Mislim da jesam. Bio sam iskren prema svima, nisam spletkario, svakome sam u lice rekao šta sam mislio i takav sam bio otpočetka pa do kraja. Samim tim što je većina glasala za mene govori u prilog tome da sam zaslužio pobedu. A devojake koje bi možda zaslužile da pobede po mom mišljenju su Martina i Kristina jer su došle do samog kraja šoua. I Jelena je zaslužila da uđe u finale jer je dobar borac i mislim da bi sve bilo drugačije da nije ispala odmah na početku.


Da li je upravo to da se nikome ne zamerite na ostrvu bila taktika?
- Nije tačno. To sam rekao još na plemenskom savetu. Ava i ja smo se prepirali svakog drugog dana. S Nevenom sam se pokačio nekoliko puta, kao i s Markom. Bilo je dovoljno teško tamo zbog neuslova i gladi, i bilo bi previše da smo sebi otežavali još i svađama.

Jelena vam nije čestitala pobedu i rekla je da niko od vas nije zaslužio novac...
- Da, samo me je pogledala, ali mi nije čestitala. Ne znam. Baš mi je čudno. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne želim da ulazim u to.

Pokazali ste na ostrvu talent za pevanje.
- Do Kostarike sam pevao samo ispod tuša i niko me nikada nije pohvalio. Kada je došao Žare i zapevao, počeo sam, onako stidljivo, iz pozadine, da dobacujem i tada mi je rekao: „Nastavi, nastavi“. Možda i snimim duet s Martinom, nikad se ne zna. Šalim se.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online