Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.06.2012.
19:04
telegraf.rs A

Vlada: Novac ću potrošiti na školovanje

Pobednik "Survajvera" Vlada Vuksanović nije bio siguran u pobedu, ali se potajno njoj nadao. U intervjuu za Telegraf.rs zgodni maneken je otkrio kako će potrošiti svoju nagradu, da li ima devojku, kako će se odužiti Avi i kako je bilo sa Natašom Bekvalac na Ibici.

Ava je Vladina srećna (morska) zvezda

"Potajno sam se nadao tome da ću pobediti, ali dešavalo se svašta na glasanju. Šokiran sam i oduševljen što je ispalo ovo sa Avom, jer nisam bio potpuno siguran, pošto se ona dvoumila između mene i Milana. Neke stvari nikad ne možeš da znaš, ali verovao sam joj. Bilo je neizvesno do kraja", rekao je Vlada za Telegraf.

On je kao jedini preživeli na Kostariki nagrađen sa 50.000 evra, koje planira da uloži u školovanje. "Nagradu planiram da potrošim na fakultet, a već večeras idem sa prijateljima da proslavim pobedu. Nas 18 tamičara 'Survajvera' idemo da potrošimo određenu sumu".

Na pitanje kako reaguje na Avinu zaljubljenost, Vlada je odgovorio: "To je počelo od samog polaska na Kostariku, još u autobusu. Sedeli smo jedan pored drugog i ona mi je tada tačno u 12 čestitala rođendan. Ava mi je kasnije u nekoliko navrata rekla kako se oseća, ali sam joj svaki put rekao šta ja o tome mislim. I ona to zna. Mi smo dobri drugari i nadam se da će tako i ostati".

Mladi maneken je sa šest glasova Velikog veća proglašen za najboljeg takmičara četvrte sezone "Survajvera" i smatra da je pobeda opravdana.

"Mislim da sam zaslužio pobedu. Bio sam korektan i iskren prema svima. Sve sam pričao ljudima u lice i nisam spletkario. Zamerili su mi što to nisam radio, ali ja sam tako vaspitan. Samim tim što je većina glasala za mene, mislim da je zasluženo".

Ipak, računao je na podršku određenih ljudi koji nisu za njega glasali, a drugi su ga, pak, prijatno iznenadili.

"Iznenadilo me glasanje Jelene i Mije. Čudno mi je jer sam gledao koliko su se radovale mom ulasku u finale, a šta je moglo da se promeni od tada, ne znam. I sama Jelena je rekla da nije gledala emitovanje šoua i nije mogla da vidi nešto što joj se nije svidelo. Ja sam bio u Grčkoj, nisam bio ovde da bih ih nečim uvredio. Kristinin glas me pozitivno iznenadio, jer znam da se dvoumila između mene i Nikole", iskren je pobednik.

Vlada kaže da nema devojku i da nije zaljubljen, a takođe je demantovao priče o vezi sa Natašom Bekvalac. On se nedavno vratio sa Ibice, gde su snimali spot za Natašinu novu pesmu.

"Bilo nam je super na Ibici, snimali smo dva dana, ali smo imali vremena i za odmor. Ne, Nataša i ja nismo u vezi, nemam devojku trenutno", izjavio je pobednik.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online