Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.06.2012.
22:36 >> 04:48h
Smedia, Vestionline A

Vlada Vuksanović pobednik Survajvera

Vladimir Vuksanović pobednik je četvrtog izdanja rijaliti šoua ’’Survajver’’, a kao nagradu dobio je 50.000 evra. Vladimir i Milan bili su izjednačeni posle glasanja takmičara šoua sa po pet osvojenih glasova, te je odlučivao glas publike. Međutim, glasovima gledalaca za favorita je izabrana Ava Karabatić. Ona je time imala pravo ponovo da bira, a prednost je dala Vladimiru.

Finalisti VIP Survajvera 2: Sebastijan, Milan, Vladimir i Nikola
 

Posle više od mesec dana preživljavanja na obalama Kostarike, borbom protiv gladi, nehigijene, nepoznatih uslova i nepoznatih ljudi, najizdržljiviji i najbolji su stigli do finala. Sebastijan Flajs, Milan Gromilić, Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć izborili su svoje mesto u velikoj završnici Survajvera.

U prepunom studiju TV "Prve" pojavili su se finalisti šoua "Survajver" kao i takmičari koji nisu uspeli da se plasiraju. Četvorica finalista bili su na "tapeti" jer su ih njihovi saigrači postavljali škakljiva pitanja. Razgovaralo se o klanovima, o prijateljstvima za vreme trajanja rijalitija kao i nakon toga.

Milan, Vlada, Nikola i Sebastijan bili su odmereni i govorili da su sa svima u prijateljskim odnosima iako su njihovi saborci pokušavali da iz njih izvuku maksimum.

Do finala pomoću klana!

Radovan, Marko i Žare kritikovali su Sebastijana, Nikolu, Milana i Vladu da su oni uspeli da dođu do finala samo zato što su se međusobno udružili. Nisu izbacivali jedni druge nego samo one koji im se možda u tom trenutku nisu dopali. Iako su ove optužbe odmah negirali, odbrana im nije bila najbolja. Demantovali su postojanje klanova, iako je prema rečima nekih saigrača koji se nisu plasirali u finale, to nije tačno.

Kada je Maja Lena pitala Nikolu kako se osećao nakon svađe sa Kristinom, stilistkinja je sagla glavu potpuno postiđena a Nikola dok je odgovarao počeo da muca. Uspeo je da sastavi rečenicu da je to sada iza njih i da su se posle toga pomirili.

Kada je došao red na Jelenu Maćić ona je debelo prozvala manekena kad je rekao da se on najbolje snašao, našao je jednu od najjačih igrača, zalepio se za nju i sa njom uspeo da ode do finala.


Idemo redom....

Nakon više od mesec dana provedenih na Kostariki, i posle brojnih odigranih borbi, rijaliti šou "Survajver" dobio je pobednika! Surovi uslovi, nehigijena, glad, nepoznat prostor... uslovi su u kojima su takmičari boravili, pokušavali da se snađu, ali i daju sve od sebe da osvoje prvu nagradu.

Staniji i Aleksandri dosadno, pa se fotkaju...
 

Na samom početku bilo je 18 takmičara a samo najbolji među njima uspeli su da osvoje mesto u velikoj završnici rijalitija. Sebastijan Flajs, Milan Gromilić, Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć večeras će se boriti za nagradu od 50.000 evra, i samo jednom će to poći za rukom!

Andrija Milošević, Marijana Batinić, Milan Kalinić i Antonija Blaće razgovarali su u studiju TV "Prve" sa takmičarima koji nisu uspeli da se plasiraju među najboljima.

Aleks Grdić, Kristina Bekvalac, Martina Vrbos, Ava Karabatić, Ognjen Kajganić, Jelena Baćić, Maja Lena Lopatni, Marko Karadžić, Mia Begović, Milan Gromilić, Radovan Stošić, Neven Ciganović, Žare Berber dočekali su i četvoricu finalista koji su im se ubrzo pridružili.

Ko je pevao?

 

Pobednik popularnog muzičkog šoua "Prvi glas Srbije" Davor Jovanović, pridružio se velikim zvezdama, Nataši Bekvalac, Severini i Toniju Cetinskom u velikom finalu "Survajver Kostarika" gde su obradovali publiku izvođenjem svojih hitova.

Razgovor je počeo pretresanjem svih najvažnijih momenata koji su obeležili rijaliti. Prve na listi bile su svađe kojih je svakako bilo mnogo. Najupečatljivija bila je ona između Stanije Dobrojević i Aleksandre Nakove, koje su šou gledale iz publike jer su izbačene. Ipak, takmičari su s nestrpljenjem čekali da se prikažu lepi trenuci. Utisci su različiti, neki su uspeli da se sprijatelje sa drugima, dok drugima to nije bilo previše bitno.

Četvorica finalista otkrilo je da iako je bilo ponekih nesuglasica, nakon 37 dana provedenih na Kostariki sada su svi u dobrim odnosima.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online