Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.05.2012.
17:54
Smedia A

Survajver: Maja Lena izbačena, Kristina raskrinkana!

Plemenski savet je započeo pričom o Ognjenovoj eliminaciji i Kristininom sukobu s Nikolom. Budući da je Maja Lena prethodnih dana govorila kako bi volela da ode na ostrvo kod mame, želja joj je ispunjena im ona je postala novi član Velikog veća.

Novi član Velikog veća: Maja Lena
 

Kristina priznaje da nije bila fer prema Nikoli i da se iskreno kaje zbog toga, ali da njihova svađa nema veze sa glasovima žena protiv Ognjena.

- Između Ogija i mene desila se jedna rasprava nekoliko minuta pred Plemenski, ne želim da otkrivam šta smo rekli jedno drugom. Devojka koja je stajala pored mene je to čula, prenela je ostalim devojkama i sve smo glasale za njega – rekla je ona.

Ognjen je insistirao da mu deo plelena koji je glasao za njega objasni koji problem ima s njim, a Kristina je opet ponovila da je u njenom slučaju razdor stvorila ta nepoznata rečenica, koju ni po koju cenu nije htela da otkrije. Ali Ognjen jeste.

- Kad si se posvađala s Nikolom rekla si da te baš briga i da ćeš glasati za njega. Rekao sam ti: "nemoj to da radiš, glupo je, jer svi smo se lepo dogovorili da glasamo za Avu". Je li tako bilo? – pitao je Ogi, a Kristina ga je prvo samo iznenađeno i nemo gledala, a onda je rekla da to nije bio dogovor.

- Nije?! Sad lažeš i to nije lepo – prekorio je Ognjen, dok je Jelena pomno posmatrala Kristinine reakcije, na šta je stilistkinja reagovala.

 

- Mislim da si došao u Survajver da pobediš i to se meni ne sviđa – rekla mu je i naglasila kako ona ne želi pobedu.

- Pa šta onda radiš tu?! – odbrusio joj je Ognjen, i od nje dobio odgovor kako ljudi žele da ona bude tu i da u Survajveru ima prijatelje i ljude koje gotivi.

- Da, i mene gotiviš pa si me izbacila.

Kad više nije imala kud’ rekla je: "Ovo je igra!". Posle toga Ogi je otkrio šta je sve pričala za Avu i kako ga je molila da izbace Maju Lenu. Rasprava između njih dostiže tačku ključanja, Ognjen ne odustaje, ali Kristina se povlači uz besomučno ponavljanje rečenice: "Ovo su moji prijatelji". Kad svađi konačno dođe kraj, nastaje neprijatna tišina, a Marijana predaje štafetu Jeleni koja ima samo jedno pitanje, ali za sve takmičare.
 

- Neka digne ruku svako ko je u Survajver došao da pobedi.
 

Svi se javljaju osim Maje, Martine i Kristine, a Jelena kaže stilistkinji da se okrene i pogleda svoje saplemenike.
 

- Toliko o tome da smo ovde došli da se družimo – zaključuje šminkerka.

Posle duge i mučne prepirke konačno je došao red na glasanje, koje je prošlo očekivano. Budući da je Maja Lena prethodnih dana govorila kako bi volela da ode na ostrvo kod mame, želja joj je ispunjena im ona je postala novi član Velikog veća.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online