Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.05.2012.
19:57
Blic A

Stanija rešila da ispriča sve!

Stanija Dobrojević, koja je zbog tuče sa Aleksandrom izbačena iz rialitija „Survajver VIP“, posle povratka iz Amerike otkrila je šta je prava istina njihovog sukoba. Popularna starleta, koja je od početka takmičenja jedan od favorita publike, priznala je da joj je učinjena velika nepravda.

Svađa i "tuča" drugarica: Aleksandra i Stanija
 

Žestoka svađa i međusobno vređanje Stanije i Aleksandre kulminiralo je fizičkim obračunom pre desetak dana, nakon čega su obe takmičarke spakovale kofere i otišle s Kostarike. Iako je bilo reči da su tuču iscenirale kako bi Aleksandra otišla kući jer je to žarko želela, Stanija je konačno rešila da ispriča istinu.

- Tokom mog boravka u Kostariki, uvek sam govorila istinu i ja više ne mogu sve ovo da držim u sebi. Aleksandrina i moja svađa nija bila iscenirana i nas dve smo se stvarno potukle. Ona je mene prva udarila po čelu, a potom još dva puta. Iako je moje telo refleksno želelo da se odbrani, ja joj nisam uzvratila udarac. Ja sam najveća žrtva "Survajvera" jer sam dvaput nepravedno diskvalifikovana. Prvi put kad su me izbacili iz plemena, a drugi put zbog Aleksandre - otkriva za Blic Stanija.

Aleks osvojila dupli glas

U maloj borbi u kojoj su takmičari morali da balansiraju šipku i porculansku posudu najduže je izdržala Aleks. Kao pobednica izabrala je dupli glas na Plemenskom savetu. Muški klan se zbog toga prvi put oseća ugroženo i svesni su da im je Aleks najveći protivnik na putu do finala. Na Ostrvu odbačenih, Maja Lena je konačno videla svoju majku Miju, kojoj je mnogo nedostajao njen zagrljaj, i priznala je da joj je to bio najemotivniji trenutak.

Iako su do tog trenutka bile dobre drugarice i jedna drugoj iskrena podrška na ostrvu, iznenada je došlo do velike svađe.

- Aleksandra je prva meni okrenula leđa iako sam sve vreme na ostrvu bila njen zaštitnik i čuvala je kao mlađu sestru.

Ipak, najveća istina i dalje je zakopana na Kostariki, a ako je veliki čovek, ona će reći šta je glavni razlog naše svađe.

- To je privatna stvar koju ne želim da otkrijem - kaže Stanija, koja je danima plakala što je izbačena.

Sa Aleksandrom je ostala u dobrim odnosima i posle rialitija.

- Kako sam izašla iz "Survajvera“, sve ono što je tamo bilo bitno postalo je nevažno - kaže na kraju Stanija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online