Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 11.05.2012.
03:11
Večernje novosti A

Ava: U seksu sa Lavom, kreveti bi pucali!

U Velikom veću već su počele podele oko glasova za finaliste, dok se Ava za to vreme bavi astrologijom i smatra da bi, kada bi imala seks sa nekim rođenim u znaku Lava - kreveti pucali! Iz iste logike, proisteklo joj je da će Vlada (Jarac u horoskopu) biti divan suprug i otac.

Još nije isprobala Lava, ali ako ga isproba - biće svašta: Ava Karabatić
 

Maja Lena dolazi kod Velikog veća, sa svima se srdačno pozdravlja, a najjači zagrljaj naravno pripada njenoj mami, koja kaže da joj je to najemotivniji trenutak u Survajveru do sada.


- Kako se bliži kraj, nekako mi je sve teže biti bez nje - kaže glumica.


Maja odustala od imuniteta

Maja ih odmah moli da joj daju nešto za jelo i priča kako je na poslednjoj borbi izabrala igru umesto hrane. Ipak, priznaje da joj nije stalo do finala i da je zato brzo odustala od traženja imuniteta, jer je cilj već postigla ulaskom u ujedinjeno pleme.


- Mislim da je realna. Zna kakva je situacija i ovo je njen maksimum - smatra Mia.


Neven i Žare ulaze u raspravu oko Milana, koji po Nevenovom mišljenju "od samog početka prodaje svoju socijalnu priču", i to ga mnogo nervira.


- On non-stop priča kako mu je stalo da pobedi zbog socijalnih problema koje ima, ali takva tematika nije bitna za ovaj Survivor koji je VIP - kaže Neven, a Žare dodaje kako baš hrvatski društveni hroničar nije VIP.


Podela u Velikom veću

Neven konstatuje i da se u Velikom veću već stvorila podela oko kandidata za koje će glasati u finalu. Jelena pak razmišlja o sledećem Plemenskom savetu i nada se da će ispasti Nikola, jer ne vidi nijedan njegov kvalitet zbog kojeg bi išao dalje, ali boji se da će doći neka od devojaka, Ava ili Maja Lena.


Za to vreme u Sibu plemenu Vlada pita Nikolu zašto je u kvizu na pitanje ko je najdvoličniji napisao - Aleks.


- Zato što je sa Avom super, grli je, ljubi, sve je: kuco, maco, a onda je posle vidiš kod neke druge kako priča da je Ava nervira. Ne volim takve ljude - kaže mladi glumac i dodaje da je većina žena dvolična, a da je Aleks posle osvajanja imuniteta bila najglasnija, pogotovo dok su tu bili Neven i Marko.


- Sad kad nema njih utihnula je - kaže Nikola.


Aleks smatra da su je od starta pogrešno procenili, pogotovo muški klan.


- Oni štite jedni druge i koriste Maju, Kristinu, Martinu i Avu samo da dođu do finala - rekla je Aleks.


Vlada kaže da se Ava nije najbolje snašla u novom plemenu, ali da je to očekivao i da je baš zbog toga i razgovarao s njom i dao joj podršku. Milan smatra da je Ava trenutno najugroženija.


- Ovo je super dokle je došla! Do ujedinjenja. Nisam to očekivao - rekao je Vlada.


Astrologija

Uveče je hrvatska starleta opet u centru pažnje zbog svojih analiza seksa kroz astrologiju. Nikola je pita kakvi su Lavovi u ljubavi i seksu.


- Dominantni, kad se zaljube, baš se zaljube i jako vole seks. Seksualni manijak u krevetu, baš kao i ja - kaže ona, a Nikola sve potvrđuje i pita je da li je nekad bila s Lavom.


- Nisam, ali mislim da bi kreveti pucali - rekla je Ava.


Za Jarčeve (a to je Vlada) kaže da su tvrdoglavi, a li pošto je maneken Rak u podznaku to pokazuje, kako tvrdi Ava, da su mu mnogo važni dom i porodica i da će biti idealan muž i otac.


- Blago onoj koja te dobije! - zaključuje sa setnim osmehom.


Ali trenutno je važnije pobediti u maloj borbi koja ih čeka i u kojoj ponovo moraju balansirati, a u igri su šipka i posuđe od porcelana. Vlada je ispao prvi, a odmah za njim Martina i Maja. U drugoj fazi Milanu je prvom zadrhtala ruka, a posle ispadanja Kristine ostali su Sebastijan i Aleks. Hrvatska menekenka ponovo je pokazala da joj veoma leže igre balansa, pa je i iz ove izašla kao pobednik i sada joj za finale fali samo pobeda u borbi za lični imunitet. Aleks za Plemenski bira dupli glas, ali takođe osvaja i hamburger i sok. Iako ima samo minut za ručak, ona jede polako i sa uživanjem.


Pleme se u kamp vraća okrnjeno, jer je Martina zbog povrede noge morala kod lekara. Muškarci se po prvi put osećaju ugroženo jer žene sa Aleksinim duplim glasom imaju prednost, ali ne veruju u njihovu moć pošto nisu složne.

POVEZANE VESTI

Petak 11.05.2012. 11:54
Једино људска глупост нема граница.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online