Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 19.04.2012.
17:39
Kurir A

Ko je to pretukao Miu Begović?

Srpska šminkerka Jelena Maćić nije mogla da izdrži provokacije hrvatske glumice Mije Begović, pa je na Kostariki fizički nasrnula na nju. Preciznije, "ubila" ju je od batina, otkriva izvor Kurira blizak produkcijskoj kući koja realizuje rijaliti "Survajver".

Jelena nije mogla više da je toleriše Miu....
 

- Danima je Jelena pokušavala da kontroliše situaciju, ali je naposletku izgubila živce. Prvo je s Mijom ušla u verbalni konflikt, a zatim i u fizički sukob - naglašava naš sagovornik.

On otkriva i deo sočnog prepucavanja koje se čulo pre nego što su počele da sevaju pesnice.

...prvo pale teške reči ("pun mi te, bre, ku*ac, isfrustrirana babetino"), pa fizički obračun
 

- Pun mi te, bre, ku*ac, isfrustrirana babetino! Sad ću da ti pokažem gde ti je mesto - siktala je Maćićka, unoseći se Begovićki u lice.

- Hajde, baš da vidim šta možeš - izazivala je Mia.

Jelena je skočila i ščepala je za kosu. Mia je počela da je grebe svuda po telu, pokušavajući da se odbrani. Jelena je onako besna nasrnula na nju, pesnicama je udarajući kao da je Tajson. Raskrvavljena Mia nije mogla da se odbrani.

"Zaratila" Mia i s Martinom i s Radovanom

Od težih posledica glumicu su spasli ostali takmičari, uspevši da na jedvite jade odvedu Maćićku u stranu.

Jeleni je nešto kasnije iz produkcije saopšteno da će biti sankcionisana, a u njenu odbranu stali su skoro svi "robinzoni", tvrdeći da je bila izazvana.

Četvrtak 19.04.2012. 17:57
опет лажете јадни народ!!! дакле, писали сте Станија трећи дан имала секс (да навучете гледаоце на почетку) онда Станија се потукла са Кристином (да их задржите) онда сада ово... нема потребе за тим, ми који гледамо (а не бих требали, све је то срање) ћемо и даље гледати, не морате писати овакве глупости сваки дан. Свако добро од Бога желим, и чувајте се, не пишите свашта, може много да вас кошта...
Četvrtak 19.04.2012. 18:54
ovde zbir nemoralnih osoba zeljnih slave.govorim o zenama naravno.puni su mrznje i nekog svog ega,svi umisljeni da su neke ribe a u stvari su moralna nula.za decke svaka cast a ovih zensturaca je vaznije reklamiranje guze i silikona nego sam rijaliti.mnogo se pridaje znacaj svemu tome-da su bar teme vedrije,ovako.....:((
Petak 20.04.2012. 05:43
Preživljavanje napravljeno da bi učesnici pokazali svoju pravu prirodu, to je i postignuto.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online