Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.04.2012.
19:22
Blic A

Stanija Dobrojević: Nisam starleta

U večerašnjoj epizodi "Survivor: Povratak u civilizaciju" voditeljski par Milan Kalinić i Antonija Blaće ugostili su Staniju Dobrojević, takmičarku "Survivora" koja je u četvrtak izbačena na Plemenskom savetu, posle čega se priključila Jeleni Maćić i Mii Begović na Ostrvu odbačenih.

Smeta joj što su je mediji proglasili za starletu, jer je ona zapravo studentkinja i fotomodel
 

Stanija je blistala u dugoj, elegantnoj haljini i, kao što je i Milan Kalinić primetio, nije ni nalik onoj devojci sa Kostarike, bez šminke i osnovnih sredstava za higijenu.

Pričala je o tome koliko joj smeta što su je mediji proglasili za starletu, jer je ona zapravo studentkinja i fotomodel.

Osvetoljubivi, budući ekonomista
 

- Ne mislim da sam starleta. Studiram ekonomiju i tako gledam na sebe. Svi su mi govorili da ne idem u VIP Survivor, da će mi to narušiti imidž, da neću izdržati i tako, ali ipak sam otišla - rekla je odmah na početku, a kasnije je ispričala da je pogrešila što je "bacila kletvu" na Aleks, koja će na sledećem Plemenskom savetu imati jedan dodatni glas protiv sebe.

- Da sam znala da je Ognjen nagovorio muški deo plemena u poslednjem trenutku da glasaju za mene, osvetila bih mu se. Ovako sam ostala dosledna sebi, i svom mišljenju da je Aleks izdala pleme jer je pustila Nevena da pobedi u borbi za plemenski imunitet - objasnila je Stanija.

Kada ju je voditeljka Antronija Blaće pitala o njenom eksplozivnom karakteru, Stanija je

Stanija od skidanja kupila stan


Stanija u toplesu čita "Razgovore sa Bogom"

to objasnila svojim takmičarskim duhom.

- Jako sam borbena i ne dam na sebe. Takva sam i privatno i na takav način rešavam svoje probleme. Nikako nisam zla osoba, kao što su neki možda pomislili - rekla je.

Lepa Vojvođanka je otkrila i kako ćemo tek videti neke interesantne preokrete, a posebno je zainteresovala publiku koja prati rialiti, rečenicom da je poglešila i kada je Ava u pitanju.

- Rekla sam da je glupa i da nismo na istom intelektualnom nivou, ali sam se pokajala. Videćete već - istakla je Stanija Dobrojević.

Ona je pobedila Milana Kalinića i nedeljnoj igri, kada je za 60 sekundi obukla pet gornjih delova kupaćeg kostima, dok je voditelj uspeo da obuče samo tri.

Milan i Antonija su nam otkrili i koja su tri najveća favorita publike: Vlada, Sebastian i Stanija, a razlika u glasovima je veoma mala.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online