Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 13.02.2012.
16:23
pulsonline.rs A

Parovi: Izbačen Peđa D Boj zbog nasilničkog ponašanja

Peđa D Boj je po ko zna koji put pokazao da pod dejstvom alkohola ne ume da se kontroliše, ne vodi računa šta priča i uvek se sa nekim posvađa. Ovog puta meta njegovih ispada bila je Ana, sa kojom je ušao u rijaliti "Parovi" s namerom da dogura do vredne nagrade. Ali..

- Ti ćeš mene da vređaš! Ti si kreten! Glupača! – vikao je u salonu, ali se čulo u svim delovima kuće. – Ti ćeš mene da pitaš da li sam ja pravio dete pod vijagrom? Sram te bilo! Ti ćeš da vređaš moju ćerku!

Peđa D Boj tera Anu iz svog kreveta
 


I, mada su drugi pokušali da mu objasne da ga Ana nije uvredila, on je terao svoju priču. U jednom trenutku Ana je izašla iz spavaće sobe i povikala:


- Prestani da me vređaš! Uvek ista priča kad se napiješ! Sram te bilo! Ti ćeš mene da nazivaš glupačom! Videćeš šta če te snaći!


Pošto je otišla u sobu, Peđa je nastavio da viče, proziva je, a onda je rekao:
- Smesta da si izašla iz mog kreveta! Da te nisam video da si spavala u njemu!

 

Zaleteo se u sobu i gurnuo je Anu s kreveta. Devojka je pala s kreveta, počela da plače, a odmah su pritrčali Nikola Paunović, Strahinja Mladenović, Darko, Bucka...

Devojke su smirivale Anu. Produkcija je, odmah reagovala i istog trenutka je Peđi rečeno da se spakuje i napusti luskuznu vilu, gde je boravio sa ostalim gostima.

- Pijan sam, hteo sam da se napijem, ali nikog nisam vređao – rekao je Peđa. – Ona je meni uvredila ćerku.

Ukućani uskočili u pomoć
 


- Nije ni ona tebe uvredila – rekao je Ivica, partner Alke Vuice. – Pitala te da li ti se diže k.ta. Nije ti pomenula ćerku. Preterao si. Ne maši više rukama. Lupetaš samo.

 

Po izlasku Peđe i Ane iz vile, dugo se komentarisalo o događaju, a Ivica je rekao Alki:


- Kad ga budem video napolju nalupaću mu šamare, budala jedna, debil.


I nije bio jedini! Niko od takmičara nije podržao Peđu D Boja i ono što je uradio.
-Šteta. Kad je trezan, vrlo je šarmantan, ali alkohol... – rekla je Ceca Kitić, pošto, očito, ona najbolje zna.

Iz televizije Hepi, stiglo je i obaveštenje:

- Zbog toga što je grubo prekršio civilizovane norme ponašanja, ali i ugovor televizije Hepi, o učešću u prestižnom rijalititju "Parovi“, Predrag Jovanović, alijas Peđa D Boj, udaljen je iz serijala, do kraja ove sezone. Time što je nasrnuo na svoju partnerku Anu, sa kojom se takmičio za glavnu nagradu, izgubio je svaku dalju mogućnost vraćanja u serijal. Televizija Hepi neguje slogan – Srećna televizija, te se bori protiv svakog vida nasilja. Rijaliti "Parovi" proizvod je domaće produkcije, s namerom da se pokaže lice i naličje džet seta, kako u Srbiji, tako u svetu, da se građanima približe forme onog o čemu običan svet sanja, pa televizija ima odgvoornost da se na kanalu Srećne televizije ne emituje ništa što ukazuje, ili poziva na nasilje. I ubuduće će televizija Hepi, oštro sankcionisati svaki pokušaj nasilja.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.02.2012. 16:30
Pa vi radi gledanosti i zovete problematicne tipove..hvala Bogu da nije bilo do sada zescih povreda...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online