Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 07.02.2012.
04:11
Alo A

Ceca Kitić i Milan - Svađa, modrice i razvod!

Svetlana Ceca Kitić je nakon mesec i po u "Parovima" zaključila da njen odnos sa Milanom Magićem i nije tako dobar kako je ranije mislila, pa je tek nakon pregledanih snimaka, na kojima joj Milan iz besa pravi modrice, stavila prst na čelo i izjavila da po povratku u "stvarnost" želi razvod!

Razvod po izlasku iz "Parova": Milan i Ceca
 

Njihove svakodnevne svađe gledaocima su postale kao "dobar dan", ali javnost je ostala u šoku kada je u subotu njihova rasprava prešla u psihičko i fizičko maltretiranje. Milan je zbog ljubomore u jednom trenutku napao Cecu i zabranio joj da sa ostalim ukućanima priča o njihovom odnosu, prebacujući joj kada se odvoji od njega, što je Ceci, koja je bila pod dejstvom alkohola, još više zasmetalo, pa mu nije dozvoljavala da joj se približi.

Kada je suprug najbolje svetske rukometašice svih vremena video da ga ona ignoriše, uhvatio ju je za noge toliko jako da su odmah pocrvenele, a kasnije su se pojavile i modrice.
 

- Šta hoćes ti? Beži od mene! Idiote! Ti ćeš mene da stežeš za noge! Vidi, Ljiljo, vidi mi modrice na nogama, na šta to liči. Razvešću se! Šta on misli, idiot?! Izlazim sutra odavde i tražim razvod - pričala je Ceca.
 

Tek kada je sutradan uveče voditeljka, u emisiji koja se emitovala uživo, poznatom paru pustila snimke i kada su videli kako je njihov sukob izgledao, Kitićeva je stavila ruke preko glave i rekla:
 

- Tek sada shvatam da sam u braku možda previše dozvoljavala. Kada se sve završi, Milan i ja ćemo popričati o svemu i videti da li ćemo ostati zajedno ili ćemo se razvesti - prokometarisala je vidno posramljena Ceca, dok je njen suprug Milan uputio javno izvinjenje, kako ukućanima i gledaocima, tako i supruzi, kojoj to očito nije mnogo značilo.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2012. 09:13
Prvi put citam nesto ovde o njima a cesto vidim neke tekstove o nekim ispadima tucama sta li...Nije mi jasno sta im ovo treba...ova blamaza...Ona je bila odlicna u sportu o njoj sam imala uvek misljenje da je ok da sad radi nesto pametno...ovaj rijaliti vala pokaza pravo lice mnogih...jos uvek mi nije jasno koje su to pare da me nateraju da ovako pokazujem svoj privatni zivot?
Utorak 07.02.2012. 05:10
Требала је да уради оно што јој иде најбоље од руке , да узме лопту за рукомет и да га поштено мазне пар пута у главурдачу можда би га то мало довело у ред ....
Utorak 07.02.2012. 04:37
Hmmm ...dvoje pijanih , sikaju zajedno pa se ne slazu...podhitno menjajte pice i sve ce biti OK
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online