Petak 28. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.09.2011.
12:46
E. V. A

Pevači u blatu i Milan Kalinić drvoseča

Da su pevači spremni na sve zarad para i malo popularnosti nije nikakva tajna. Poslednjih meseci svedoci smo rasprodaje sopstvene intime i skupljanja jeftinih poena preko burnih razvoda. U rijaliti šou-programima poput Farme, Velikog brata ili VIP Survajvera gledaoci su se nagledali svega i svačega, a zvezde su pred kamerama poskidale maske i pokazale pravo lice. I taman kad smo pomislili da ne može biti gore pojavili su se VIP Vitezovi iz blata.

Poznate ličnosti ovog puta valjaju se u blatu - bukvalno. Međutim, ovakve emisije mogu da budu i opasne, pa se nedavno na snimanju Nemanja Nikolić ozbiljno povredio.

Pokušavajući da preskoči prepreke na poligonu punom blata, pevač se okliznuo, nezgodno pao i zadobio povredu glave. Uplašeni organizatori odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari posle detaljnih pregleda i analiza utvrdili da je imao mnogo sreće i da je prošao bez ozbiljnijih povreda.

- U ovom trenutku jedino mogu da kažem da se odmaram kod kuće i da se dobro osećam. Pokušao sam da na najbolji način prođem sve prepreke, ali na jednom delu nisam uspeo. Okliznuo sam se i pao, nakon čega mi je pozlilo. Nisam razmišljao o mogućim posledicama već mi je bilo bitno da igru izguram do kraja - rekao je Nemanja.

Osim njega, na poligonu kod Pančevačkog mosta u blatu snage su odmerile i Zvezde Granda Bojana Šarović, Jovan Stefanović, Jelena Vučković i drugi.

Najavljen je dolazak i drugih, poznatijih pevača, pa se pravo veselje na snimanju tek očekuje posebno kad se u blatu dohvate prsate srpske pevačice.

Nije poznato koliko novca pevači dobijaju za ovaj posao, ali s obzirom na to da će se VIP Vitezovi iz blata emitovati na RTV Pinku koji duguje honorare bivšim farmerima i dvoranima, osim malo popularnosti teško da će se pevači omrsiti kod Željka Mitrovića kad je novac u pitanju.

Zato ne čudi što su mnogi bivši farmeri svakim danom sve više ljuti na vlasnika ružičaste televizije, koji već mesecima prolongira isplatu novca, koji su oni zaradili prodajom sopstvene intime i integriteta, burnom svađama na granici fizičkog obračuna ili trpeli javna poniženja poput Miloša Bojanića, a sve zarad podizanja gledanosti rijalitija.

Međutim, nije Pink jedini koji gledaocima nude jeftinu zabavu i kako upozoravaju psiholozi negativno utiču na mlade ljude.

U bespoštenu trku za rejting uključila se i Prva televizija. U nedelju uveče Milan Kalinić izazvao je protivnike u emisiji "Izađi na crtu", glumeći nepobedivog tipa pokazao zavidno umeće u sečenju drveća, pa mnogi na estradi smatraju da je ovaj glumac po profesiji konačno dobio pravu ulogu - postao je drvoseča.

Uostalom, treba pokazati i mišiće koje je s teškom mukom uspeo da nabaci u teretani, mukotrpno vežbajući zbog ovog šou program.
 

U gostima kod Štefana

 

Milan Kalinić pohvalio se da je nedavno bio gost kod čuvenog nemačkog voditelja Štefana Raba, po čijoj licenciranoj emisiji se i radi Kalinićev šou "Izađi na crtu".

 

I dok se srpski takmičari bore za nagradu od 25.000 evra, Nemci su dogurali do nagrade od milion i po evra, ali važnije od toga je, kako tvrdi Kalinić, to što je dobio korisne savete od kolege.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online