Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 21.12.2009.
15:42
Vestionline A

Nisam pevala četničke pesme sa Cecom!

Nekadašnja jugoslovenska zvezda Marina Perazić je za hrvatski časopis "Red Karpet" ispričala kako joj je bilo na "Farmi", zašto je njen dečko prekinuo sa njom i da li je zaista pre nekoliko godina otela svoju decu.

Bivša pevačica grupe "Denis i Denis" rekla je da joj nije bilo lako rijalitiju, iako je zaradila lep novčani iznos. "Uslovi su bili jako teški, ugojila sam se od panike da neću moći fizički da izdržim", rekla je Perazić za "Red Karpet".

 

Neki su je pred kraj njenog boravka na "Farmi" kritikovali da je pevala četničke pesme za vreme Cecine posete realitiju zbog čega je bio prekinut prenos u BiH. "Ceca nije celo veče otpevala niti jedan ton, na moju žalost, jer ja obožavam njenu boju glasa. Sedela je celo veče dostojanstveno i ja sam pričala sa njom. Ne znam koje su to četničke pesme, dok se to pevalo ja sam sa Cecom pričala i nisam ništa čula niti me to interesovalo", ispričala je Marina Perazić.

Njene kćerke su se takođe našle pred kamerama i branile odlučnost svoje majke da ovakvim nastupima zarađuje za život. "Odlučila je ne da ne sedi prekrštenih ruku. Otišla je tamo da bi zaradila za nas", rekla je Marinina starija kćerka koja priznaje da su je u školi znali zadirkivati zbog stvari koje je njena majka govorila i radila u šouu.

Marina je progovorila i o odnosu sa bivšim partnerom Firčijem sa kojim ima dvoje dece. "Tad sam bila u Njujorku. Uzela sam njih dve i napustila državu zbog straha od Firčija. Očekivala sam zaštitu države, ali je nisam dobila", rekla je Marina koja danas ima normalan odnos sa ocem svoje dece. "Znamo kakav je njihov odnos, ali to pokušavamo razdvojiti od odnosa koga mi imamo sa svojim ocem", rekla je Marinina starija kćerka.

Kad je izašla sa Farme, Marinu je zatekla vest da je njen dugogodišnji dečko prekinuo sa njom i to preko Fejsbuka. "Od prijateljice sam čula da je teško podneo vesti koje su izašle u medijima. Nakon nekog vremena se smirio, ali je na Fejsbuku stavio status da je slobodan", rekla je Marina, uverena da je sa njom prekinuo zbog priča o njenim bivšim ljubavnicima i bliskog odnosa sa Topalkom.

"Mislio je da ću ga nazvati i uveravati ga u suzama, ali meni je preko glave tih njegovih scena. Masu puta sam mu se morala opravdavati", kaže nekadašnja pevačica.

Komentarišući svoje navodne ljubavnike, koje je često nabrajala tokom boravka na Farmi, Perazićka je rekla da je istina sve što je govorila. "Jako sam birala bivše. Mislim da sam od ogromnom broja muškaraca izabrala top 5 domaće scene", kaže bivša jugoslovenska zvezda  i dalje tvrdi da joj je Bajaga posvetio jednu svoju pesmu.

Ponedeljak 21.12.2009. 22:13
Cak i da jeste?Paaaaaaaaaaaaa,"njiov" Tupson peva i niko mu nezabranjuje sem u EU,jer tamo divljaci poput njega njesu prihvatljivi.........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online