Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 05.08.2011.
04:13
Index.hr A

Marijana kod Nemeša, ćerka sa mužem

Marijana i Nemeš konačno su našli vremena da provedu nekoliko dana nasamo. Pobednica "Velikog brata" doputovala je kod svog voljenog u Beograd, gde će ostati nekoliko dana, potvrdio je njen otac.

U ljubavi daleko od očiju javnosti: Marijana i Nemeš
 

"Otišla je u Beograd, a vraća se za nekoliko dana. Više vam ne mogu reći", izjavio je Ivo Kovačević. Rekao je i da je mala Korina s ocem, Ivanom Čvrljkom, koji je pre nekoliko dana došao u Hrvatsku:

"Dete je kod Ivana, što je sasvim normalno. Ima već sedam dana da je kod njega", kaže Marijanin otac.

Da je u Beogradu, potvrdila je i sama Marijana koja kaže:

"Nemate pojma pod kojim sam pritiskom i inače, a pogotovu zadnjih dana. Pokušavam da izbalansiram svoj emotivni život s brigom oko ćerkice, gde mi je ona, naravno, važnija. Trudim se da pronađem svoj mir i da izađem svima u susret, ali sam nekako uvek pogrešno shvaćena. Nije mi jasno zašto smo mi još uvek tako velika vest i ne znam šta svi žele od nas", pita se pobednica "Velikog brata" i dodaje:

"Reći ću vam da je Nemešu i meni lepo zajedno, ali tek se mnoge stvari trebaju srediti. Nadamo se najboljem i samo želimo da budemo srećni", napisala je u poruci uz "veliki pozdrav iz Beograda"!

Nemeš je pre nekoliko dana potvrdio da su on i Marijana ponovo zajedno, ali nije želeo da otkriva detalje.

"Reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Niko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna ko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali", izjavio je Nemeš pre nekoliko dana. Zaljubljeni par sad konačno ima priliku da uživa u zajedničkim trenucima nasamo, i što je još bitnije, konačno će se voleti bez kamera.

POVEZANE VESTI

Subota 06.08.2011. 23:37
Q...vo odvratna brukaš pošten ostatak ženskog roda!!! Zbog takvih hulja me je sramota sto sam i sama ženskog roda. Koliko ti je djete važno pokazala si samim ulaskom u tu odvratnu VB kuću! Preče ti je bilo da dižeš noge jednom klincu, q....vo nego da budeš iz svoje 2-god djete, i to sad kada si joj najpotrebnija! Nakon svakog j...nja ujutro si slinila jer si se tek tada sjetila da imaš djete. Ha ha..."želiš da svakom izidješ u susret"...pa vidjeo je to "susretanje" čitav region ko je pratio VB-a! Da se ja licno pitam takvom ološu ne bih dala ni da bude majka....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online