Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 30.07.2011.
04:46
Scandal A

Kod Nemeša i Marijane konačno sve OK

Višednevnom nagađanju došao je kraj. Pobednica “Velikog brata“ Marijana Čvrljak i njen ljubavnik iz rijalitija Nikola Nemešević Nemeš potvrdili su da su obnovili romansu.

Ljubav opet cveta: Nemeš i Marijana

“Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje. Nadam se da je ovo tačka na ‘i’ u mom privatnom životu“, izjavila je Marijana za “Ekskluziv Tabloid“.

O ponovnom pomirenju para iz “Velikog brata“ piše se već nekoliko dana, a sve je kulminiralo pojavljivanjem Marijane u emisiji “Sve za ljubav“. Tamo je pričala o svojim osećajima, te je rekla kako će se za Nemeša boriti do kraja.

“Kod njega me privuklo sve u kompletu, prvi put sam se osećala potpunom pored nekoga. Da smo se sreli van ’Velikog brata’, mislim da bi postojala ista hemija“, izjavila je pobednica popularnog rijalitija.

“Ja sam spremna i čekam i boriću se do kraja, ne verujem da je to kraj. Možda i jeste, ali želim to da čujem od njega. Želim da razgovaramo i da mi da priliku da objasnim. Mislim da je povređen. Ja se nadam da je to sve maska“, rekla je Marijana i očigledno bila u pravu…

A onda se pismeno obratio i Nemeš. “Poštovani, iako ne smatram da sam dužan da obaveštavam javnost o detaljima svog emotivnog života, a ipak imajući u vidu da je većina novinara ipak korektno izveštavala o ovom, za mene teškom periodu, reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Niko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna ko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali“, naveo je on.

"Mama nije na ivici nervnog sloma"

Nemeš se osvrnuo i na pisanje medija da njegovi roditelji ne odobravaju njegovu vezu sa Marijanom.

Nemeš tvrdi da ima odličan odnos sa svojom mamom Nadom

“Takođe, moji roditelji i ja imamo isti odnos kakav smo uvek imali, i daleko od toga da moj otac mora da posreduje između moje mame i mene, kao i da je ona na ivici nervnog sloma. To su gluposti koje ste ovih dana mogli da pročitate u nekim novinama“, poručuje Nemeš.

“Kao i svaka porodica, ne slažemo se uvek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke, tako da ništa i niko nikada neće moći da nas udalji. Mislim da bismo svi bili srećniji kada bi ljudi više vremena posvetili onima koje vole i svojim životima, a manje se bavili drugima. Svestan sam da sam svoj život učinio suviše javnim, a premalo privatnosti zadržao za sebe. Mlad sam čovek i dozvolite mi da imam pravo da to promenim. Svima dobronamernima uvek ću izaći u susret, ali onima koji to nisu, moja vrata biće zatvorena. Molim vas da poštujete moju odluku“, naveo je novi-stari dečko Marijane Čvrljak.

POVEZANE VESTI

Subota 30.07.2011. 08:48
Da vidimo da li ce ljubav trajati do poslednjeg dinara ili duze. Ja im zelim sve najbolje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online