Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 01.07.2011.
09:14
Alo! A

Marijana od nagrade kupuje stan

Ivo Kovačević, otac pobednice Velikog brata Marijane Čvrljak, potvrdio je za beogradske medije da se njegova ćerka videla sa svojim suprugom Ivanom, kao i da je odlučila da od nagrade osvojene u ovom rijalitiju kupi stan.

Marijana i Ivan Čvrljak 

- Razgovarali su u mom stanu i morate shvatiti da su i oni ljudi i da sve može da se reši civilizovano. Ivan je predivna osoba, koja ima puno razumevanja za sve što se desilo, iako je to jako teško. On je sve ovo doživeo kao realnost i neće joj zagorčati život posle svega. Iako neće biti više zajedno, mi ćemo svaki Korinin rođendan slaviti skupa i radovati se njenom odrastanju - rekao je za “Alo!“ Ivo i komentariše da on na zetovom mestu ne bi imao toliko razumevanja prema Marijani.

- Da je moja žena uradila tako nešto javno, nikada je više ne bih pogledao i cenio - dodao je Marijanin otac.


“Nemeš misli da je faca što je poslušao majku!“

Iako ne želi da pominje i komentariše Nikolu Nemeševića, Ivo nam je kratko prokomentarisao šta misli o ćerkinom ljubavniku.


- Marijana i on se nisu čuli, a verujem i da neće! Znate kako, mlad je to dečko i jako nezreo, pa je ovako nešto bilo i logično da uradi. Meni je samo krivo što je on imao milion načina da sve to kaže, ali ne pred milionima ljudi. On misli da je ispao faca! Ali, veći čovek bi bio da joj je sve rekao u lice kada su sami. Ono što je on izgovarao pred svima su reči njegove mame, a ne njegove. Ta gospođa je tokom rijalitija komentarisala moju ćerku, što nikako nije ljudski, a ja sebi nikada za to nisam dao prava. Njen sin je isto pio i razbijao kao i moja ćerka, pa ja to nisam javno komentarisao jer nisam takav čovek. Eto, vidite od koga je taj mladić nasledio karakter i ponos. On nije zreo da ima dostojanstvo! Doduše, ja nikada loše neću pričati za njega jer je on realno u samom startu upozorio Marijanu i rekao joj da dobro razmisli - iskreno je ispričao Kovačević.


Da obezbedi ćerkicu

Nakon što joj je uručen ček od 104.700 evra posle pobede u Velikom bratu, Marijana u prvi mah nije znala šta će raditi sa novcem, ali je na kraju odlučila da ćerki Korini i sebi obezbedi novi stan.

- Odlučila je da će kupiti jedan stančić ili garsonjeru kako bi svojoj ćerki jednog dana obezbedila dom. Ona kod mene i majke može uvek ostati, ali je odlučila da se njih dve odvoje. Ivan joj je ostavio ključeve od njihovog stana, ali je Marijanina odluka da ne želi da se vraća, pa joj je čak i on pomogao da donese sve stvari koje su ostale - otkrio je Marijanin otac za “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Petak 01.07.2011. 10:00
U istinu smo puknuti kad nas non stop siluju ovim.. Ne gledam Tv par godina, to je opšti ispirač mozga, ali listam štapu i u svakoj ova.. Ne verujem! Ne verujem! Ne verujem! Ma koga briga, zemlja nam se raspada, gubimo identitet.. A oni... Strašno... Zanimljiviji bi mi bio porođaj neke ulične kučke...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online