Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 29.06.2011.
12:27 >> 17:20h
velikibrat2011.com A

Marijana u teškom stanju, posećuje psihijatra

Pošto se vratila u Šibenik, atraktivna Hrvatica i pobednica "Velikog brata", Marijana Čvrljak, upala je u tešku depresiju, pa je po savetu roditelja počela da posećuje psihijatra.

Marijana Čvrljak pala u depresiju
 

Pobednica ovogodišnjeg rijalitija "Veliki brat” Marijana Čvrljak po povratku u rodni Šibenik zapala je u teško psihičko stanje. Posle susreta sa ćerkom i pogrdnih grafita o sebi koje je videla po rodnom mestu, atraktivna Hrvatica zatražila je pomoć psihijatra. Pored toga, ona će glavnu nagradu od 104.700 evra morati da podeli sa suprugom Ivanom tokom brakorazvodne parnice.

Pogledajte intervju koji je Marijana dala, neposredno posle pobede u "Velikom bratu".

Marijanu otac štiti od medija!

- Zovete me već peti put. Koliko vam puta moram kazati da je to uzalud. Ne, ništa vam ne mogu reći. Ugovor s RTL-om nam brani da dajemo bilo kakve izjave za druge medije. Nema ni slikanja. Uludo se trudite. Ukoliko želite bilo što, obratite se PR-u RTL-a, uporan je bio otac Ivo. Čak je krio i vreme dolaska u svoj grad.

No, uporni novinari uspeli su da ga dočekaju pred njegovom kućom.

- Nema nikakvog poziranja, bio je rešen dok je od objektiva pokušavao da sakrije svoju kćer.

Marijana nije htela niti mogla da sakrije da je jedva čekala da zagrli svoju dvogodišnju kćerkicu Korinu. Očekuje je i skori susret s mužem Ivanom.

Mnogi se pitaju hoće li joj oprostiti avanture s Nemešom ili će novac koji je donela iz Beograda biti dobar razlog da zaboravi sve.

Marijana je noć nakon pobede provela u Beogradu, ali se ranom zorom sa ocem Ivom uputila za Hrvatsku. Iako ju je porodica pripremala za ono što je očekuje kada dođe u rodni Šibenik, gde većina meštana osuđuje njeno ponašanje u rijalitiju, Marijana je ostala u šoku. Grafiti ispisani po zidovima, mostovima i nadvožnjacima u kojima je ona nazvana pogrdnim imenima i da je bruka i sramota za svoj grad dodatno su narušili njeno već teško psihičko stanje. Iako je ona odmah nakon izlaska iz kuće bila na razgovoru sa psihijatrom u okviru produkcijske kuće "Emoušn”, dodatnu pomoć zatražila je odmah posle susreta sa ćerkom.

- Marijana je u jako teškom psihičkom stanju jer, nakon što je videla da je uništila brak i da je Nemeš nakon svega ostavlja, polako postaje svesna da je javnost osuđuje i da niko nema lepu reč za njeno ponašanje. Susret sa ćerkom posle tri meseca dodatno ju je rastrzao i počela je da se guši u suzama. Roditelji su je odmah odveli kod stručnih lekara koji su joj dali tablete za smirenje i savetovali da susret sa suprugom Ivanom odloži za nekoliko dana. Ona će i ubuduće redovno posećivati specijaliste jer nije dovoljno psihički jaka da sama prođe kroz sve što je čeka – kaže naš izvor blizak pobednici.

Marijana će nagradu od 104.700 evra najverovatnije morati da podeli sa suprugom, koji je podneo papire za razvod braka jer su u trenutku njenog učešća još uvek bili u bračnoj zajednici.

- Na sudu će se dokazati da li je u trenutku Marijanine pobede brak zvanično postojao. Ukoliko se dokaže da jeste, zakon kaže da se svi dobici bilo kog supružnika u igrama na sreću, takmičenjima, dele na ravne časti sa bračnim drugom – kažu advokati.

Sa druge strane, Ivan Čvrljak je našao način kako dodatno da zaradi na prevari svoje supruge, pa je jednom hrvatskom nedeljniku tražio da mu uplati određenu sumu na račun, pa ukoliko niko drugi ne ponudi više, on će im dati izjavu.

- Ni mene sudbina nije mazila. Ili ćemo tako ili me se okanite. Neka vam Marijana odgovara na pitanja” – rekao im je Ivan.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.06.2011. 12:38
Ova dromfulja dobi vise mesta u medijima od Ratka Mladica i Karadzica zajedno a bogami i Kosova. To nam vlast porucuje da je predivno biti je.en na svakom koraku i da nam oni to omogucuju svakodnevno.
Sreda 29.06.2011. 15:37
Na kraju ce sve pare dati psihijatru da je "izleci" i vrati u normalu. I sta je dobila? Nista. Opet na nuli samo bez porodice, ponosa... Cisti dokaz da je taj "veliki brat"jedno veliko sranje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online