Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 27.06.2011.
14:32
M. Dimitrijević A

VB: Časna pobeda ili nameštaljka?

Proglašenjem pobednika četvrte sezone Velikog brata, gde je nagradu osvojila hrvatica Marijana Čvrljak, na internet portalima i forumima počele su da kruže priče i špekulacije da li je rijaliti bio namešten.

Pobednica "Velikog brata": Marijana Čvrljak
 

Pored toga što određeni broj komentatora smatra da je rijaliti namešten, kao i ljubav između Marije i Nemeša, o čemu se špekulisalo dok je još šou trajao, govorilo se o i potezalo pitanje o moralu Marijane Čvrljak.


Kao u svakoj ljubavnoj priči, koja se ne završava lepo, neko mora da bude babaroga. Kako je Marijana, kao udata žena, dozvolila sebi da pred očima celog Balkana prevari muža, tim svojim postupkom podelila je javnost i gledaoce "Velikog brata" u dva tabora. Pogledajte video, na kom se jasno vidi šta se dešava ispod "jorgan planine".

S jedne strane su oni koji podržavaju Marijanu i smatraju da je njena pobeda fer. Evo kako su oni komentarisali na društveni mrežama i portalima:

Fejsbuk stranica onih koji podržavaju Marijanu

Pored ovih komentara, donosimo vam i komentare sa poznatih srpskih i hrvatskih internet portala:


svesnabg
Marijana, cestitam ti...ne na pobedi, mada je super sto si pobedila... nego na licnosti. nisi tracara kao Soraja, zla i pakosna kao Bojana. Kod tebe je sve jasno i sto rece Brendon, mogu da te mrze ili vole al ce te upamtiti. Nemes nije vredan analize...naduvanko bez pravih vrednost.Bravo za tebe!

MilosNbg
BRAVO ZA REGION I SVE KOJI STE GLASALI ZA ISKRENOST I EMOCIJE! Marijana je najbolja osoba ovog serijala. Zasluzena pobeda. Dusku je puno i drugi da bude koliko je neobrazovan i dosadan. Najdosadnije stvorenje koje videh. Nemes je pokazao da je nula karakter cim je potpao pod uticaj roditelja,prijatelja. Drago mi je zbog Marijane. Sve na kraju uvek dodje na svoje....

Laza
Ja nisam verovao da je Marijana zaljubljena u Nemesa, ali nakon onoga sto je sinoc uradio, verujem da jeste zaljubljena... :)


Danijela
E dosta mi je vise ljudi koji moralisu i govore o Marijani kao o neprikladnom uzoru za omladinu!!! Ona zena zivi svoj zivot i radi sto joj je volja. A jadna je omladina koja trazi uzore na tv-u. Za njih treba da se zabrinete!!! Neka je uzela novac samo zbog onakvog Nemesevog ponasanja sinoc. Grozota!!! Sramota!!! Neka ga je stid!!!
 

Sa druge strane nalaze se oni koji smatraju daje Marijana žena lakog morala i da joj je bilo debelo plaćeno za seks u kući Velikog brata.

A evo kako su izgledali negativni komentari sa fejbuka

Pored društvenih mreža, protivnici i zagovarači teze da je sve namešteno, oglasili su se, naravno, i na internet protalima:

Sandra
Da je onaj glupander nije javno ispljuvao i od nje napravio mucenicu, ispala bi ona pre Soraje . Ovako joj je samo pomogao da mazne lovu. Samo me zanima da li ce g-dja da plati porez !?

Istina
Ma dajte, molim vas... Vi znate da je namesteno?! Bolje bi bilo da brinete o svom zivotu i druge ostavite na miru... Otkud vi znate zasto je sve to uradila?! Devojka se zaljubila, sve ostavila zbog njega, a on joj tako vraca... A ostali nemaju obraza ni da joj cestitaju... Sad se vidi ko glumi, a ko ne... Sto se mene tice, drago mi je sto je pobedila... I drago mi je sto joj je otac oprostio... Bila je sve vreme iskrena i zelim joj sve najbolje... Samo napred!


Vesna
Alo bre ljudi,kako ne kontate da je Nemes ono izjavio da bi je spasio osude.Svi su znali da ce ona uzeti pare,on je tu finansijski sa njom mogao profitirati,ali bi im zivoti postali agonija zbog pritiska okoline da nije onakvom javnom izjavom izazvao emocije prema Marijani.Ovako su se rasteretili pritiska,ona je moralno rehabilitovana,a za par nedelja ili meseci Mare njemu oprasta,a narod ce jos da je velica zbog toga a mi romanticari presretni jer je ljubav pobedila.

Maki
Marijana kaze sinoc kako ne sme da izadje vani... Pa ako si regularno pobedila, tj. ako te je publika izglasala cega se plasis?! Osim ako ipak nije sve tako regularno?


Ja
Od danas pocinjem da se bavim Marijaninim poslom...ali samo ako ima kamera...malo li je na ovu oskudaciju 100 000e a jos se nije ni oznojila...

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.06.2011. 15:15
Casna medjunozna pobeda..Sad bi neki ovde o namestaljkama..kao da ima ista sto u postkomunjarskoj Srbiji nije namesteno..Otimaju vam puno vise svakog minuta dok vi blejite na Net-u.Nagradili su je producenti za sirenje nogu..Ko bi jos gledao ovo smece da ona nije dala ? Realno i zasluzila je.Nemojmo moralisati o emisijama koje nemaju veze sa moralom a koje su neki od nas redovno pratili.Potrosi ih Mare sa srecom i gushtom..Zasluzila si
Ponedeljak 27.06.2011. 17:21
Nisam gledala ovo, nemam mogucnosti a ni vremena.Svoje cu reci samo na osnovu onoga sto sam procitala ovde, vidim da se javnost uzburkala.Ova zena je uradila ono sto bi retko koja,ali sta god je uradila ostala je pri tome do kraja,i pored toliko pritiska javnosti i sramne izdaje onog koji je bio druga strana u ovoj prici ( Nemes ).Trebalo je to stojicki izdrzati, svakako.Ovaj show je rijaliti i kao takav podlozan je svemu i svacemu i zavistan od aktera u njemu. Mislim da smo dali previse slobode sebi kada komentarisemo njen zivot i moralisemo a da ona pri tom nikoga nije ugrozila.Sve sto je uradila sebi je uradila, ona ce se nositi sa tim dalje kroz zivot.
Utorak 28.06.2011. 00:32
To sto je ona uradila mogla je svaka nemoralna zena da uradi. Sramota.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online