Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.06.2011.
13:08
M. Dimitrijević A

Ko je Marijana Čvrljak, pobednica Velikog brata?

Najveći regionalni šou "Veliki Brat", koji je do sada i najduže trajao, punih 107 dana, završen je u nedelju 26. juna, a kao pobednik je izašla hrvatica Marijana Čvrljak. Imali smo prilike da pratimo kakva je Marijana u kući "Velikog brata", ali zapitali smo se ko je ona u stvari van rijaliti šoua.

Biografija

Marijana Čvrljak rođena je u Šibeniku, u znaku vodolije, 7. februara 1984. godine. Ukućani i prijatelji je zovu Nana ili Mare. Marijana kaže da voli da sluša narodnu muziku i da gleda triler filmove. Savršeni dan za nju počinje kafom, cigaretama i internetom, a nakon toga idu druženje i šoping. Završila je srednju školu i domaćića je.

Ivan Čvrljak

Porodica
Marijana je udata za Ivana Čvrljaka i majka ćerke koja je njeno najveće dostignuće u životu. S obzirom na to da većinu vremena joj oduzima ćerka, nema vremena za hobi. Ulaskom u kuću "Velikog brata", i skandaloznim ponašanjem počevši od toga da je spavala sa Nikolom Nemeševićem posle prve žurke na kojoj je se popilo mnogo alkohola, pa do toga da se nudila ostalim ukućanima i ljubila sa Sorajom, čini se da je dala sebi oduška, a hrvatska javnost i porodica su osudili Šibenčanku i razapeli je na krst srama.

 

Motiv za ulazak u "Veliki brat"


"Volela bih da prođem kroz tu avanturu, ispitati svoje mogućnosti i sposobnosti. Volela bih da mi se pruži prilika za promenu u životu jer definitivno ništa ne bi bilo isto nakon boravka u kući Velikog Brata. Ali ni novac mi nije stran."

Ovo je izjava Marijane Čvrljak kada je konkurisala za Velikog brata. Kako je vreme odmicalo i kako se situacija sa Nemešom zahuktavala u kući, u javnosti se oglasila Nemešova majka optužujući "Emoušn" da je Marijani platio za seks. Šuškalo se po medijima da je ona imala poseban zadatak, a to je da izigrava fatalnu ženu i zavede što više muškaraca.

Nemeš i Marijana

Situacija se otrgla kontroli kada se Nemeš ozbiljno zaljubio, pa je plan morao da se menja u hodu, jer su psiholozi procenili da je agresivan i nestabilan, a nisu smeli da rizikuju da se desi nasilje u kući.

Izvor sa hrvatskog foruma, koji je pustio ovu informaciju, nije znao da kaže da li je Marijana potpisala poseban ugovor kojim se obavezala na seks u kući, ili je to bila njena “pesnička sloboda”, odnosno da je odlučila da dodatno začini igru.


Ipak, ukoliko se navodi ovog izvora, ali i šuškanja koja po forumima traju već nedeljama, pa i mesecima unazad, pokažu kao opravdana i Marijana zaista pobedi, u produkciji ovog programa trebalo bi da se zapitaju da li je poruka koju na taj način šalju sledeća – obrazovanje, poštenje, pristojnost i vernost nisu bitni, sve u životu možeš postići seksom?!

Koliko je Marijana bila iskrena?


Kada joj je "Veliki brat" pravio profil, ono što mu je bilo interesantno je Marijanina izjava u kojoj za sebe kaže da je iskrena, ponekad i previše, voli da se šali na tuđ račun, ali i na svoj. Uvek je spremna za akciju, voli društvo i zna da bude neodoljiva.

Koliko je Marijana zaista bila iskrena, kako prema sebi, tako i prema Nemešu verovatno nikad nećemo saznati. Ali svakako je ova njena izjava s početka rijalitija pala u vodu posle izliva ljubomore koji su bili česti. Ostaće upamćena ljubomorna scena u kojoj Marijana sa otpada gleda Nemeša kako spava sa druge dve ukućanke. Posle toga rešila je da stavi tačku na njihovu vezu... sve dok nije legla pored njega... ponovo.

Citiramo ovom prilikom njen životni moto: Jednom se živi.

Bojana, kamenčić koji žulja

Bojana i Nemeš spremaju tačku

Možda Marijana voli da se šali na svoj račun, ali svakako ne voli da čuje kritiku. Naime, poznato je njeno veliko prijateljstvo sa odbojkašicom Bojanom Stojković koje je do te mere otišlo da su rešile da postanu kume. Međutim, ta ljubav nije dugo potrajala, a prijateljstvo je puklo.

Špekulisalo jedno vreme da je Bojana ta koja je zaljubljena u Nemeša, i da je zbog toga rešila da se posvađa sa Marijanom. Na sve to je Brendon dolio ulje na vatru sa izjavom da Bojana nije zaljubljena u Nemeša, nego u Marijanu.

Cela stvar je završena kad je Bojana trebalo da napusti kuću "Velikog brata", tako što su obe učesnice požele jedna drugoj sve najbolje. Međutim, posle izbacivanja, po Bojaninoj reakciji, reklo bi se da joj nije bilo baš pravo što je izgubila ovaj duel, komentarišući da će zbog takvog ponašanja Marijana na kraju sve izgubiti.

Da li su se Bojanine reči obistinile, prosudite sami.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online