Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 27.06.2011.
08:52
Opera 17 A

"Nemeš me je razočarao"

U prvom intervjuu po izlasku iz kuće Marijana Čvrljak kaže da je razočarana u Nemeša, jer je iskreno zaljubljena, da nije verovala u svoju pobedu i da će novac potrošiti na novi početak!

Marijana daje svoj prvi intervju
 

Pobednica prvog regionalnog “Velikog Brata” nakon proglašenja prvo je išla na razgovor sa psihologom, a onda su na red došli i novinari.

Na pitanje kako se oseća nakon što je pobedila Marijana kaže:

- Nisam to očekivala. U izolaciji sam 106 dana. Zbunjena sam, izgubljena sam. Shvatite me! Mislila sam da će Horvat pobediti.

“Osramotila sam supruga pred svima”

U svom prvom izlaganju se dotakla i toga što ju je Nemeš u svom intervjuu nazvao glumicom.

- Ne znam šta je s nama. Nismo se videli, ni čuli. Razočarana sam. On je sam odlučio, a za borbu je potrebno dvoje. Pre njegovih izjava, mislila sam da je to to. Želela sam da ostanemo zajedno - rekla je Marijana, a zatim se osvrnula i na svoj brak.

- Ne znam šta je s tim. Pogrešila sam. Osramotila sam supruga pred svima. Žao mi je što sam povredila neke ljude, ali zaljubila sam se!

“Nisam se nabacivala Vladimiru”

U svom stilu, Marijana nije želela da mnogo daje na značaju Bojaninim izjavama da je glumila zaljubljenost.

- Ne mislim ništa o tim njenim izjavama. Izjave takvih ljudi dovoljno govore o njima samima.

Na pitanje što misli o tome da je Nemeš na osnovi snimka na kojem se nudila Vladi zaključio da je glumica, kaže:

- Tužno je ako je tome tako. Nisam se nabacivala Vladimiru. To je bila zafrkancija. I nabacivanje Lesteru i Nikoli je isto bila zafrkancija. Verujem u ljubav i srećna sam što je tata uz mene.

“Novac za novi život”

- Ljubav prema detetu se ne može opisati. I ja sam majka i podržala bih svoju kćer u svakoj njenoj gluposti. Ne zameram mom ocu njegove izjave u afektu - rekla je Marijana.

Pitanja o seksu pred kamerama je pokušala ignorisati, no ipak je rekla:

- Zaboravila sam da su kamere tamo. Sve bih ponovila i ne kajem se ni zbog čega. Žao mi je jedino zbog ludiranja po kući.

Marijana trenutno nema stav o Nemešu.

- U ovom trenutku najveća mi je podrška moja porodica. Ljubav moje porodice mi je najvažnija - kaže ona.

Nagrada koju je osvojila iznosi 104.700 evra, ali ona ipak ne zna šta će uraditi sa tim novcem.

- Ne znam šta ću sa osvojenim novcem. Sigurno ću ga iskoristiti za novi početak - rekla je Marijana, prenosi Index.hr.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.06.2011. 10:00
nisam gledala VB ali dati pare moralno degenericnoj osobi koja svoje nagone pokazuje javno pred kamerama iako je udata ravno je propasti.Apokalipsa je blizu.
Ponedeljak 27.06.2011. 09:17
Ja tebi od srca cestitam, u zdravlju da potrosis te pare sa svojim detetom i porodicom. Sta je bilo, bilo je. Zaboravi ono govedo, niije vredan komentara. Glavu gore, srecno.
Ponedeljak 27.06.2011. 12:55
antonia blaće je divna voditeljica, prelepa je i mnogo simpatična, nije ona kriva što je morala da umiruje onu balkansku gomilu napolju, ispali smo jadniji da jadnije nemožemo da budemo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online