Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 15.06.2011.
10:45
Opera 17 A

VB: Počela velika diktatura u kući

U kući Velikog Brata počela je diktatura, a diktatori su pobednici 'Balkan Song Contesta 2' Nikola Maurović, Nikola Nastevski i Nirmal Kukić.

Nikola, Lester i Nirmal diktatori
 

Diktatori imaju sve privilegije, a ostali nemaju nijednu. Zbog toga će svi ostali stanari narednu nedelju dana provesti na otpadu.

Diktatori će svaki dan imati po tri predstavnika niže klase koji će im stalno biti na usluzi. Moraće da se bude pre svih, a na spavanaje će odlaziti kad sve potrebe diktatora budu zadovoljene. Jedine pesme koje predstavnici niže klase mogu da pevaju su pesme s kojima je trio pobedio, "Čija si" i "Bomba". Bez oklevanja moraju da slušaju svaku naredbu diktatora.

Horvatu i Brendonu najviše je zasmetalo preseljenje na otpad. Brendon je čak u prvim minutama boravka na otpadu odlučio da bojkotuje zadatak, ali se ubrzo predomislio.

Horvat mora da pere noge Dušku

Izbačena Antonija odlučila je da Horvat, koji je gadljiv, obavlja "najprljaviji" posao
 

Antonija je odlučila da Horvat narednih nedelju dana mora da pere noge Dušku, a sve samo zato što zna da ne voli stopala i da je jako gadljiv!

Nakon što je napustila kuću u nedelju, Antonija je otrovnu strelicu uputila Horvatu i sada će on svako veče pre spavanja Dušku prati noge u lavoru.

Osim toga, Horvat će Dušku dva puta do nedelje priuštiti i pedikir. Tu odluku Antonija je donela nakon glasanja u nedelju, a i zapamtila je da Horvat ne voli stopala i da je jako gadljiv. Upravo zbog toga odlučila je da iskoristi njegovu slabu tačku. Horvat je Antonijinom odlukom zgrožen.

- Strelica je stvarno surova. Da je bar Antonija stavila nekog drugog na Duškovo mesto - rekao je Horvat, ali je i komentarisao i da je Antonijina otrovna strelica jako zanimljiva. Duško je svog prijatelja pokušavao da uteši pa mu je govorio da će tih nedelju dana brzo proći i da bi bila manja tragedija da je Antonija zamenila uloge.

Ali, Duško je istovremeno bio i oduševljen što će svaki dan uživati u masaži stopala pa je imao i neke zahteve.

- Bilo bi dobro kad bi voda u lavoru bila mlaka da mi se stopala ne opeku, a Horvat treba da bude nežan prema mojim stopalima – rekao je Duško.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.06.2011. 11:40
Овако ће нам бити у стварном животу ускоро. Све је ово припрема за то. А да ли ћемо да блејимо и чекамо то што нам спремају, то је на нама да одлучимо.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online