Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 13.06.2011.
09:16
Mondo A

VB: Finalisti pesmom ispratili Antoniju

Lester, Nikola i Nirmal su finalisti četvrtog serijala Velikog Brata! Osvojili su publiku i žiri pesmama "Čija si" i "Bomba". Iz Kuće izbačena Antonija.

Veliki brat: Pripreme za urnebesne nastupe
 

Urnebesni nastupi na "Balkan song contest" takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim "talentima" Velikog Brata krili su se i prvi finalisti! Stručni žiri i publika glasali su "evrovizijski", i uključivali se iz Skoplja, Sarajeva, Zagreba, Beograda i Podgorice.

Nikola, Nirmal i Lester osvojili su ukupno 35 glasova, Dule i Horvat 29, Soraja i Brendon 21, Marijana i Antonija 14, a poslednji su bili Nemeš i Bojana sa 11 glasova.

Nedelja za njima pokazala je da timski rad ne postoji ni u zadacima, ni u umetnosti… Brendon i Soraja su dve dive koje se ne podnose, Antonija i Marijana molile su Nemeša za pomoć oko pevanja iako ni on ne vidi da bi im "bilo šta" pomoglo u nastupu, on će svoj nastup morati sam da iznese jer Bojani pevanje nikako ne ide, muški trio mučio se sa "frajerskim" repovanjem, jedino je Duško presrećan zbog pesme Miroslava Ilića i prognozirao je sebi pobedu uz rakijicu…

Nastup ispred studija za ukućane (osim lažno izbačenih) značio je i prvi izlazak u "spoljašnji svet" posle tri meseca.

Prvi su nastupili Duško i Horvat, sa pesmama "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića i "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića. Horvat je izgledao nesigurno, ali Duško se snašao na sceni uz narodnjake kao da je tu celog života! Antonija i Marijana ne umeju da pevaju, ali su simpatično odglumile Jelenu Rozgu ("Bižuterija") i Rijanu ("Only girl in the world"). Lester se uneo u pesmu "Čija si" Tošeta Proeskog, sa Nikolom i Nirmalom odrepovao "Ona je bomba" Eda Maajke uz seksi igračice…

Nemeš se u pevačkom zadatku snašao kao riba u vodi, što se za Bojanu ne bi moglo reći. On je pevao svoju "Znam taj smešak" i "Hipnotiziran" Dina Dvornika, ali Bojana mu se uključila tek pred kraj refrena druge pesme.

Brendon i Soraja zatvorili su festival pesmama "Born this way" Lady Gage i "Aspirin" Seke Aleksić, a netrpeljivost tokom proba bila je primetna i na sceni. Kostimi su bili super, čak i Sorajino raspoloženje na sceni, ali ništa nije moglo da izvadi nastup van ritma i bez "hemije".

Nakon pesme, sledi "tuga" - za izbacivanje su, zbog najmanje glasova publike, nominovane Antonija, Bojana i Soraja.

Atraktivna Hrvatica izbačena je pošto su joj po dva glasa dali Horvat, Duško i Lester, a po jedan Nikola, Nirmal, Brendon, Bojana i Soraja. Nemeš i Marijana nisu imali pravo glasa.

POVEZANE VESTI

Subota 02.07.2011. 19:44
trebali motkama da ih isprate.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online