Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 26.05.2011.
12:54
Pulsonline A

VB: Nemeš se plaši Marijane?

Čim mu je rekla "dosta", Nemeš je prekinuo svađu sa Brendonom. A samo sekund pre toga, itekako je delovalo da će "muškost" pobediti.

Nemeš i Marijana - Mukama nikad kraja
 

Kad je ušao u kuću Nikola Nemešević se predstavio kao veliki švaler koji žene menja bez mnogo razmišljanja. Ali, kako se čini, u njegovoj vezi sa Marijanom Čvrljak ipak, ona vodi glavnu reč.

Nemeš I Brendon su juče bili centralni događaj u kući Velikog brata. Obojica su se malo više nego što je neophodno uživeli u uloge pa je jaz među njima postao još veći nego što je bio.

- Ne uživljavaj se u tu uniformu. Nisi Hitler – počeo je Brendon sukob.
- Ti nemoj da si bezobrazan – odgovorio je Nemeš besno.
- Zašto sam bezobrazan? Samo ti kažem – nastavio je Brendon naivnim tonom.
- A ja ti kažem da takve stvari neću da slušam – bio je jasan Nemeš.

Brendon je ipak bio rešen da nervira Nemeša koliko god može. Čim mu se ukazala prilika nastavio je dalje da ga provocira. Prvo mu je rekao kako ima najružnije noge koje je video u životu, a onda i da je egocentrik koji ne može da ima prijatelje.

- Vidi ovako, ili ću da te napušim najžešće ili mislim da je bolje da ne komuniciramo pošto sam prema tebi od početak bio korektan – zapenio je Nemeš.

- Imali smo tolerantan odnos, ali se nismo podnosili od početka .Ti si totalno van ove priče. Najbolje da ne komuniciramo Ti govoriš u vezi množine, ali ti si jednina. Ti si jednina koja fura svoj film I imaš fleševe svog filma – Brendon je uporno potpirivao vatru, a Nemeš je delovao kao da će ga u svakom trenutku udariti.

Tad se umešala Marijana.

- Čarls, s kim pričaš – mirno je pozvala svog dečka Šibenčanka.
- Pa pitao me nešto – počeo je Nemeš da muca.
- S kim pričaš – ponovila je Marijana
- Pa lepo mu kažem da ne pričamo – pravdao se Nemeš.
- Šta mu lepo kažeš? Dosta – viknula je Marijana.

Nemeš se trenutno okrenuo i otišao od Brendona i svađa tako bi prekinuta! da se zna

ko je gazda u kući!

Veliki brat je svojim ukćanima priredio iznenađenje u vidu lažnih nominacija. Na listi za izbacivanje našli su se Marijana, Nemeš i Brendon. Kako oni ne znaju da su nominacije bile lažne i veruju da će u jedan od njih u nedelju napustiti kuću došlo je vreme za sređivanje utisaka.

- Ništa me tu ne zanima. Ja imam svoj život vani. Neću prodavati guzicu za eure. Izaći ću odavde čista obraza i čista srca - rekla je Marijana.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.05.2011. 15:46
DA postoji titula zlatna papuca trebalo bi je dodeliti ovom velikom zavodniku...ili ne???? Ipak je on papucar tudjoj zeni...ma prava sapunica ..
Četvrtak 26.05.2011. 16:08
Zna li neko kada se ovo ruglo od emisije zavrsava?
Petak 03.06.2011. 18:58
do mojega
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online