Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.05.2011.
20:42
Svet A

VB: Antonija u seksi pozama

"Volela bih da Antonija što duže ostane u 'Velikom bratu' jer joj je to, znam to jako dobro, bila velika želja", kaže Katica Jovanović, Antonijina majka, koja je u nedjelju s dvojicom kandidata ušla u VB kuću i već prvog dana zaintrigirala ukućane i gledaoce.

Jovanovići, Katica i otac Slobodan, žive u Hrvatskoj u Tovarniku, velikom sremskom selu uz samu granicu sa Srbijom. Antonija je rođena u Vukovaru, a ratne godine proveli su u Opatiji, gde je Antonija ostala nakon što su se roditelji i braća odselili u Tovarnik.

"Verujem da će daleko dogurati jer je okretna i pričljiva, a kao dete bila je dobra, ali dosta živa, sve je zanimalo i sve je morala da vidi, čuje i proba. Završila je ekonomsku školu i dugo nije imala posao, pa se snalazila radeći razne poslove.

Sad je menadžerka u prodaji vina i radi u Opatiji, Zagrebu i na ostrvima", rekla je ponosna majka.

Iako je prava lepotica, njena mama kaže da Antoniju još nijedan mladić nije osvojio.

"Iako ima 26 godina, koliko znam, nema nikakvu ozbiljniju vezu, a i neka, neka se provodi i dok je mlada. Imaće vremena i za brak i decu, a i vidim da još nije za ozbiljnu vezu, a pogotovo za brak", smatra Katica i otkriva:

"Već se ona jednom prijavila u VB i ni tada je nisam odgovarala. 'Pametna si, imaš dovoljno godina da možeš da odlučuješ o svojim postupcima i kako prostreš, tako ćeš leći', rekla sam joj i, premda je sama odustala, videla sam po njoj da je bila tužna. Zato je sada bila presrećna, a i mi s njom', otkriva Katica, koja se pre brinula o starim i nemoćnom osobama, a sad je domaćica u jednoj porodici u Italiji. Kaže da joj je bilo teško da pronađe posao i da u odlascima u Italiju vidi rešenje dok se ne pronađe nešto bliže Tovarniku.

"Mlađi brat Mihael je konobar i najviše je u Dubrovniku, gde i radi, a stariji Marino zaposlen je u građevinskoj firmi u Osijeku i često je na terenu. Svi se oni ponose svojom Antonijom, koju svakodnevno gledaju na televiziji".

Nova stanarka VB kuće muškoj publici u Hrvatskoj je već poznata. Naime, zanosna Antonija je pre pet godina osvanula na naslovnoj strani časopisa "Klik". Njihov objektiv uhvatio ju je u par zavodničkih poza, a odjeci publike bili su više nego odlični. A da voli pažnju kamera i fotoaparata izjavila je i u uvodnom prilogu u nedelju kada je ušla u kuću na Košutnjaku. Isto je potvrdila odmah prvi dan kad se predstavljala stanarkama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online