Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 27.04.2011.
15:08
Blic puls A

Zorica: Političar nam nije namestio pobedu

Zorica Dukić, koja je sa dečkom Milošem Vukovićem pobedila u "Parovima", tvrdi da njihova pobeda nije nameštena. Ona je demantovala da je u tajnoj vezi sa političarem i odbacila je optužbe Slađe Delibašić da je u vili dobijala informacije iz spoljnjeg sveta.

Miloš i Zorica slave pobedu, Slađi se to baš i ne sviđa
 

- Tačno je da sam uspela da pročitam novine kada sam zbog povrede kolena otišla kod doktora. Iskoristila sam trenutak izlaska iz vile i dočepala se jednog tabloida u kome sam samo pročitala da sam upala u ormar dok je Peđa D Boj onanisao, što nije tačno. U vili su često pravljene žurke na koje su dolazili naši prijatelji i naravno da smo svi uspevali da doznamo šta se dešava. Tako sam i znala sve vreme da smo Miloš i ja favoriti - kaže Zorica.
 

Ona kaže da ne veruje navodima prijatelja Slađe Delibašić kojima se denserka žalila da je pobedu namestio mladi političar koji stoji iza Zorice.

- Pobedu jesam očekivala, ali nije nameštena, štaviše, ne poznajem nijednog političara! Ja sam čula da će Slađa i Igor da osvoje nagradu i njih sam se u finalu pribojavala - ističe Zorica.
 

Iako mnogi ukućani tvrde da ona i Miloš nisu u vezi već da su ušli kao lažni par, ona to poriče.

- Prvog maja će godinu dana kako se Miloš i ja zabavljamo, ali nismo hteli non-stop da se ljubakamo pred kamerama. Mnoge stvari smo zamerili jedno drugom u vili, ali se još nismo videli da to raspravimo jer je on kod roditelja u Smederevskoj Palanci. Nagradu ćemo podeliti, a ja ću od svog dela kupiti neku nekretninu - kaže Dukićka.

I ponovo je, po ko zna koji put, objasnila odakle poznaje Tihomira Arsića.

- Pozvao me je na kasting za "Šesto čulo" i dovezao do stana od drugarice, gde sam tu noć spavala. Sat vremena mi je pričao u kolima kako sam lepa i ostalo. Kada sam videla u kom smeru ide priča, izašla sam iz auta. Više me nije pozvao, a ulogu u toj epizodi naravno nisam dobila - tvrdi Zorica.

POVEZANE VESTI

Sreda 27.04.2011. 17:32
Nije ti on namestio...on ti je smestio...mislim pobedu
Sreda 27.04.2011. 21:43
Ne pratim i ne citam ovakve vesti al po naslovu dajem sebi za pravo da komentarisem..Sve je u Tadiqijevoj i Nikoloqijevoj i Daciqijevoj srbiji namesteno..Prostitutke, lopovi, lazovi, prevaranti... uspevaju bolje nego ikad pre.Bice tako jos malo al nece ni vasa do zore, komunjarski kopilani, spremite se za zatvore u kojima ce te morati da radite a ne da vas opljackana Raja izdrzava
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online