Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 21.04.2011.
07:40
Alo A

Po čemu ćemo pamtiti "Parove"?

Tuče, seks, lezbo-scene, lizanje, pipkanje, prevare, suze i smeh samo su neki delovi onoga što smo imali prilike da vidimo za više od tri meseca koliko traje rijaliti program "Parovi“.

Jedan od događaja koji je obeležio "Parove" je i svadba Jelene i Tike
 

Ali svemu tome se bliži kraj jer je u subotu veliko finale, koje će nekome doneti 250.000 evra. Od 30 parova koji su prošli kroz vilu Laneta Gutovića u superfinale ušlo je njih četvoro, među kojima su Slađana Delibašić i Igor Matić, Kristina Spremo i Danijel Đurić, Karolina Jovanović i Peđa D Boj, Zorica Dukić i Miloš Vuković.

I dok oni odbrojavaju poslednje dane u luksuznoj vili Laneta Gutovića, gledaoci još prepričavaju skandale koji su se dogodili u rijalitiju i koji su obeležili sezonu. Tuča Saše - Đanija Ćurčića i Grua izazvala je najviše pažnje medija i sve naslovne strane bile su rezervisane za njih nekoliko dana. Čitav incident počeo je još u trenutku kada je na žurku koju je organizovala produkcija ušao reper, što je Ćurčiću mnogo zasmetalo, ali i dejstvo alkohola je učinilo svoje.
 

Ubrzo su počeli da se gurkaju, a onda i da se makljaju pesnicama. Zbog ovog incidenta Đani je bio izbačen, ali ne zadugo. Bivši fudbaler je vraćen u luksuznu vilu, ali se tamo nije dugo zadržao, jer je nasrnuo na svoju partnerku i počeo da je davi. Pod dejstvom alkohola, isprovociran od strane Ivane Milunović, Ćurčić ju je prvo gurnuo u zid, a zatim počeo i da je guši. Zbog ovog fizičkog napada je definitivno izbačen iz rijalitija, a posle toga nije želeo da se oglašava u medijima i daje izjave povodom svega što je uradio.

Osim Đanija, rijaliti su obeležili i Tika i Jelena Arsić, ali ne po jednom šamaru koji je pao, već po tome što su posle venčanja koje su obavili u rijalitiju imali seks ispred kamera! Tokom žurke, dok su svi ludovali u dnevnoj sobi, bračni par Arsić se nakratko povukao u spavaću sobu i tako sebi priredio trenutak uživanja.
 

Uživanje, ali na šanku, imala je Zorica Dukić, koja će svakako ostati upamćena kao najslobodnija ukućanka "Parova“ jer je svojim ponašanjem uspela da napravi mnoge svađe. Njen najveći "zvezdani“ trenutak bio je izlazak u grad kada je u jednom trenutku pokazala međunožje konobaru i svekolikoj javnosti!

Kome će se skandali i ponašanje ipak najviše isplatiti, videće se u subotu uveče kada će biti dodeljena glavna nagrada.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.04.2011. 15:03
"Vesti" bi bile mnogo ozbiljnije novine kada se ne bi bavile ovim glupostima. No, šta ćemo "kad to narod traži"...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online