Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 08.04.2011.
21:53
Blic A

Nemeš priznao da voli Marijanu?!

Sada je i zvanično. Rodila se nova ljubav u kući “Velikog brata“. Nakon dva seksa i razdvojenosti koja je usledila posle podele na ukućane i otpadnike, Marijana i Nemeš su shvatili da jedno prema drugom gaje duboke emocije.

Nemeš i Marijana: Rodila se ljubav
 

U svemu prednjači Nemeš koji je u ispovedaonici Velikom bratu otkrio kako Marijanu sigurno neće ispustiti iz ruku:

- Kolika bih ja budala trebalo da budem i da iz ruku ispustim nekoga uz koga se osećam toliko dobro i to samo zato što mi neko govori da to što radim nije u redu - pitao se Nemeš u ispovedaonici i onda je objasnio kako će delati ubuduće:

- Biću prirodan, inače ću da eksplodiram! - uzviknuo je Nemeš jasno stavljajući do znanja da želi da bude sa Marijanom.

To je bilo jasno i tokom poslednje žurke kada je Veliki brat pustio Nemešovu pesmu “Znam taj smešak”. Nemeš se raznežio, pao je na kolena i, dok su mu se oči punile suzama, u kameru je pokazivao srce ka Marijani za koju je znao da ga posmatra iz otpada, sa druge strane ekrana.

Marijana je, doduše, malo suzdržana pa je Velikom bratu objasnila da joj, takođe, nešto nedostaje, ali ne Nemeš.

- Silno mi nedostaje “vatrena vodica“ jer se uz nju dobro opustim i zabavim - objasnila je Šibečanka koja je svesna šta joj je ta “vatrena vodica“ napravila od života: - To me čeka kada izađem… papiri za razvod - rekla je Marijana koja je sigurna da će snositi posledice zbog ljubavisanja sa Nemešom.

Nemeš i Marijana su samo jedan u nizu učesnika koji su se zaljubili u kući “Velikog brata“. Mnoge ljubavi su iznedrene u ovom prostoru (i ispod čuvene jorgan planine), ali statistika, s druge strane, ovom paru nikako ne ide u prilog, s obzirom na to da su sve ljubavi rođene u kući, pre ili kasnije, u spoljnom svetu doživele krah.
 

Najveće romanse "Velikog brata“ su osuđene na kraj

 

Ena Popov i Marko Miljković

 

Ena Popov i Marko Miljković je prvi par koji se zaljubio u kući “Velikog brata“. Kako bilo, njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci tokom kojih su imali zajedničke poslovne angažmane u “Svit jirsu“ i serijalu “Zvezde granda“. Po završetku veze nisu ostali u prijateljskim odnosima.

 

Sava Radović i Irina Radović

 

Sava i Irina su na neki način bili povezani u kući “Velikog brata“, s obzirom na to da se nagađa da je Irina u tom serijalu pozajmljivala glas Velikom bratu. Svadba je upriličena u Frankfurtu u avgustu 2007. godine, a ćerkica Iskra je stigla na svet u septembru 2008. Kraj ljubavi usledio je krajem 2009. godine.

 

Karlo Zagorac i Violeta Raleva

 

Karlo i Violeta su se zaljubili već prvog dana u “Velikom bratu“. Kada je Karlo izbačen, mnogi su mislili da njihova veza neće uspeti, ali se Karlo vratio. Ljubav ovog para trajala je tačno godinu dana na relaciji Beograd - Skoplje.

 

 

Anabela Bukva i Mladen Radulović

 

U januaru 2010. godine pevačica i maneken su se zaljubili ispred kamera “Velikog brata“. Njihova veza je na početku bila meta osuda porodice Đogani, ali su uspeli da prevaziđu sve prepreke. Verili su se, u aprilu prošle godine i planirali su svadbu. Raskinuli su početkom ove godine, a Anabela je u “Amidži šou“ za kraj romanse okrivila svog frizera koji se prema njenim rečima zaljubio u Mladena.

POVEZANE VESTI

Petak 08.04.2011. 22:26
e moj nemesu pametan si ti nadje kravu sa teletom,sto da se mucis!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online