Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 08.04.2011.
04:21
Alo! A

Đani: Natu bih priveo u WC na 7 minuta!

Nataša Bekvalac, fatalna plavuša koja je mnogim muškarcima pomutila pamet, kod Đanija Ćurčića bi mogla da posluži samo za zabavu, otkrio je bivši fudbaler!

Pokazuje 1, ali kaže 7: Saša Ćurčić
 

Da li zbog solidarnosti sa kolegom sportistom Dačom Ikodinovićem ili iz nekog drugog razloga, tek Ćurčić je tokom druge večeri osuo paljbu po novosadskoj barbiki, optuživši je da je vaterpolisti uništila karijeru i život.


- Ona Nataša Bekvalac, upropastila je život onom dečku. Mogao je da bude svetska zvezda - rekao je Đani mis Svetlani i objasnio do detalja kakav bi Nataša tretman imala kod njega.
 

Đani je ne bi vodio ni u krevet, samo u WC: Nataša Bekvalac

- Znaš koliko bi se zadržala u mom životu? Sedam minuta u WC-u nekog kluba i ćao. Nije ona za brak - rekao je Ćurčić.


Svetlana nije želela da polemiše o pevačici i njenom propalom braku, kao ni o Đanijevoj minutaži, koja, fakat, nije zavidna, pa je priču okrenula na drugu stranu. Pošto Bekvalčeva ne zadovoljava njegove kriterijume, upitala ga je kakve žene voli i šta misli o sponzorušama, na šta je on rekao da ume da nanjuši takve devojke i da nikada takve žene i žene poput Nataše ne bi odveo u kuću kod roditelja.


- Ne zanimaju me te devojke. Mogu da ih platim, da ih odvedem negde, ali mi takve u kuću neće ući. Istina je da se takve motaju oko fudbalera, oni se i žene njima, zato su ti brakovi farsa, lažni. Imaju mnogo problema. Roditelji se ne slažu. Ne bih ja ponizio svoje roditelje time. Da mi takva uđe u kuću? Nisam lud. Kod mene takve devojke nemaju prođu. Da sam neki limar iz Surčina, nijedna me ne bi pogledala, ali pošto sam ja Đani Ćurčić, one me jure. Sve ja to znam, ali to kod mene ne prolazi, zato ti kažem, nikada se Nataša kod mene ne bi zadržala - bio je izričit Saša, koji je sve to izgovorio u treznom stanju jer mu je, kako je priznao, devojka zabranila da pije posle ekscesa koje je napravio u rijalitiju.

Dva puta izbačen, pa vraćen!

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani pojavio se na “Srpskom slavlju 48 sati“, koje je organizovano u “Parovima“, bez obzira na to što je dvaput bio izbačen iz tog rijalitija. Produkcija i obezbeđenje su sve vreme bili u pripravnosti kako ne bi došlo do incidenta, jer je bivši sportista u ovom šou programu upravo po tome i upamćen. Prvi put je izbačen zbog tuče sa reperom Gruom, a drugi put jer je gušio svoju partnerku Ivanu Milunović. S obzirom na to da Đani više ne pije, ovog puta je njegov boravak u kući protekao bez incidenata, ali zato fudbaler nije propustio priliku da isproziva pojedine javne ličnosti.

Petak 08.04.2011. 04:27
Cuj 7 minuta??? Em nisi gurman em neznas da gustiras. Ako je vec samo jednom. Odradi junacki i sa zadovoljstvom.
Petak 08.04.2011. 14:25
Ma on je debilcina najveca....Nekada je mozda bio neko i nesto a sada zivi na racun stare slave....tuga...ne bi on mogao ni 2 minuta,a kamoli 7...
Sreda 27.04.2011. 11:13
ja bi u sobu, lepo. pa celu noc. on je kao zec...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online