Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 25.03.2011.
11:29
Blic A

VB: Marijane se odrekao otac

Učesnica "Velikog brata” Marijana Čvrljak, koja u Šibeniku ima supruga i ćerkicu, noć između utorka i srede je provela u krevetu sa četiri godine mlađim Požarevčaninom Nikolom Nemeševićem Nemešom. Ovaj čin nije naišao na oduševljenje njenih najbližih koji su odlučili da je se odreknu. Njen suprug Ivan koji je pomorac i trenutno je na putu ispričao je da ne želi da ima veze sa "Velikim bratom“, dok je njen otac istakao kako je ona za njega mrtva.

Marijana i Nemeš tokom sređivanja kuće sa Nikolom koji je davao instrukcije
 

Marijanin suprug se dan nakon seksa njegove supruge i Nemeša obratio hrvatskoj televiziji sms porukom u kojoj je konstatovao da su producenti krivi za sva dešavanja, te da je njihova namera da ocrne njegovu saputnicu.

Marijanin otac Ivo s druge strane nije bio nimalo blag, već se svoje ćerke odrekao javno – putem novina.

"Od sinoć, od 22 sata moja Marijana je za mene mrtva", objasnio je juče za hrvatski magazin "Stori“ tata Ivo. On ističe da je ogorčen ćerkinim ponašanjem.

Nikola se kaje zbog Tamare


Kada je ušla u kuću, Tamara je napravila pravu pometnju među muškarcima, ali je nekako najviše uticala na Nikolu Maurovića. On se sve vreme ponaša kao da je zaljubljen u nju, a već prvog dana su se zajedno tuširali. Maske su pale na žurci kada je Nikola otvoreno rekao da mu se Tamara dopada. Međutim, sutradan, kada se otreznio, on se pokajao zbog svega što je pričao i radio.

"Njena majka to nije gledala, ja jesam. Alkohol joj nije nikakvo opravdavanje. Šta trezan misli – pijan radi. Nemeša nimalo ne krivim jer joj je sam rekao da nije u redu to što čine. Ona je sve to potencirala. Ne znam šta misli njen suprug Ivan, ali bi mi bilo žao da pređe preko ovoga i da na taj način pogazi svoje dostojanstvo. On je prekrasan čovek koji to nije zaslužio. Marijanina svekrva ju je volela kao da joj je majka. Teško nam je svima, ali moramo dalje", objasnio je utučeno Marijanin otac.


On kaže da je Marijanu voleo najviše od sve dece zato što je slična njemu, ali da ovako mora da bude.

"Neprijatno mi je da izađem na kafu i da se javljam ljudima. Situacija će se smiriti, ali neće biti lako ovo zaboraviti", ispričao je tata Ivo.

Nemešova familija koja živi u Požarevcu je veoma iznenađenja dešavanjima u kući "Velikog brata“, ali podržavaju sina. To je juče u jutarnjoj emisiji "Pozovi VB“ otkrio Nemešov najbolji drugar Pavle Žarkov koji nije bio raspoložen da daje izjave za novine.

"Sve što sam imao da kažem rekao sam u emisiji. Dogovorio sam se sa Nemešom da ne razgovaram sa novinarima", objasnio je Pavle.

On je u emisiji ispričao i to da Nemeš nema nikakve stege jer ga u spoljnom svetu ne čekaju supruga i deca, što je slučaj sa simpatičnom Marijanom.

"Marijana nek misli šta će i kako će, on je libero. Nemešu su se svidele i odbojkašica Bojana i Marijana. On je ušao u kuću kako bi pokazao svoju priču i privukao vaspitaniju i urbaniju publiku", rekao je u emisiji drug Pavle.

Noć nakon seksa u kući VB, Marijana i Nemeš su odlučili da nastave druženje.

"Nema smisla da se sada zbog kamera držimo podalje jedno od drugog jer Veliki brat ionako može da inscenira šta god želi", zaključili su samouvereno.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2011. 19:44
tata je u pravu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online