Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 14.03.2011.
01:14
Blic A

Počela nova sezona "Velikog brata"

Počela je još jedna sezona Velikog brata koji će se emitovati u pet zemalja regiona. Ovaj rijaliti će se održavati pod sloganom "Ljubi bližnjeg svog“ i trajaće 106 dana, a učesnici će se kao i u ranijim godinama takmičiti za nagradu, koja je sada uvećana i iznosi 150 hiljada evra. Pored stare voditeljke Marijane Mićić, tu je i nova Adrijana Blaće koja je na početku pokazala redizajnirani izgled kuće Velikog brata.

Počela nova sezona "Velikog brata"
 


Čast da prvi uđe u kuću imao je Džordž Rkman (39), Trenutno vozi taksi ali je svojevremeno radio u rudniku. Rođen je u Nemačkoj, sada živi u Engleskoj. Ima šestoro dece. Druga je ušla odbojkašica Bojana Stojković (25), koja za sebe kaže da se ne ponaša ženstveno kada je prirodna. Od muzike najviše sluša Cecu.
 

Marijana je prikazala novi deo kuće koji izgleda kao smetlište u kojem će boraviti neki od ukućana, nakon čega je novi ukućanin Horvat Čagalj (33) nasamaren od strane voditeljke da uđe u taj deo. Tu će spavati u autobusu, a hrana će mu stizati u vidu otpadaka od ostalih ukućana koji žive u kući. Inače, Horvat je rođeni Splićanin koji živi i radi u Londonu, a u slobodno vreme se bavi folklorom.

 

Nakon njih zajedno su ušli Marijana Čvrljak (27) i Nikola Nemešević (22). Marijana dolazi iz Zagreba, udata je i ima ćerku, a najviše sluša narodnu muziku. Sa druge strane Nikola pokušava da postane operski pevač i verovatno ima najdublji glas u istoriji ovog rijalitija.

Najveće interesovanje, barem kod muškog dela publike, izazvaće Soraja Vučelić (24) koja je poreklom iz Hrvatske, ali trenutno živi u Beogradu.  Još jedan zanimljivi ukućanin je Duško Bogdanović (55) iz Svrljiga i on je već imao iskustva sa rijaliti emisijama pošto je učestovovao u "Menjam Ženu“.
 

Naredne dve ukućanke Mila Tokić (21) i Dragana Strahinić (27) koje su se trkale za ulazak u kuću Velikog brata. Uspešnija je bila Mila iz Zagreba, koja dolazi iz Zagreba i ima petogodišnju ćerku. Omiljeni pevači su joj Sinan Sakić i Šako Polumenta.

 

Dragana je kao drugoplasirana, morala da se pridruži Horvatu na smetlištu. Ona inače radi kao kozmetičar, maser i šminker, a ranije se bavila manekenstvom i radila promocije za razne firme.
 

Treći učesnik koji je završio na smetlištu jeste Nirmal Kukić (25) koji je rođen u Tuzli, ali trenutno je na studijama u Beogradu. Nakon njega zajedno su ušli Ema Šuker (20) iz Zagreba i Milan Grahovac (31) koji studira pravni fakultet. Učestvovao je u snimanju spota Jelene Tomašević, kao i u više emisija i dokumentarnom filmu.
 

Poslednja dva ukućana, koja su kompletirala useljavanje su Dražen Bogdan (48) iz Hrvatske i koji radi kao profesionalni vatrogasac i Nikola Nasteski (20) iz Makedonije, koji radi kao model, a ranije se bavio striptizom.

 

Na kraju im se obratio Veliki brat, koji je poželeo svima dobrodošlicu i najavio da glavna nagrada sada iznosi 150.000 evra, ali da moraju da strogo poštuju pravila, te da u slučaju da ih prekrše biće kažnjeni novčano.
 

Već su na početku izgubili 500 evra od nagrade, pošto su pričali tokom obraćanja Velikog brata. I to nije sve, već na početku će morati da se odluče koga da nominuju, pošto će ujutru biti prvo izbacivanje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.03.2011. 14:11
DaBogda im bila zadnja! Satanizam je na velika vrata usao u zivote gradjana Srbije! Od najsuptilnijeg do najgrubljeg! Hajde neka nam sa zapada dodje nesto pozitivno , a ne samo najgore stvari!
Ponedeljak 14.03.2011. 10:53
Priznajem,prvo sam pomislio da će to do kraja biti kao neki freak show, a onda sam uočio da mali bračni par iz Sombora ozbiljno konkuriše za najnormalnije osobe u kući VB. Dobra fora je insajderski bazen, biće tu svašta...(znate šta znači voda u kući),a ne smeta mi toliko što je jedna od voditeljki hrvatica koliko mi smeta što to nije Nikolina Pišek ;)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online