Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 22.01.2011.
03:11 >> 09:52h
Bliconline A

"Dvor" koštao dva miliona evra

Rialiti šou “Dvor” koji se sa emituje prvi put na televiziji “Pink”, trebalo bi da svoje učesnike u nedelju prvi put uvede u velelepne prostorije sagrađenog dvorca. Izgradnja dvora traje već četiri nedelje, a u celokupan projekat, uloženo je čak dva miliona evra.

Dvor spolja izgleda ovako
 
Zbog toga što radovi nisu završeni na vreme, učesnici su trenutno smešteni u takozvanu “kuću za građanstvo”, a tokom vikenda će svi konačno moći da se upoznaju sa lepotama dvorca. Tada če biti izabrani prvi kralj i kraljica i njihova “svita“ koja će se preseliti u spektakularne odaje.
 

U pitanju je pravi srednjovekovni zamak, opasan kamenim bedemima na prostoru veličine fudbalskog stadiona. Objekat je izgrađen od modernih materijala i upravo se finalizuju unutrašnji radovi. Organizatori ovog rialiti šou programa najavljuju do sada neviđen luksuz kada je u pitanju unutrašnjost objekta.
 

“Dvor“ je sastavljen od nekoliko prostorija, a najlepša je velika dvorana u kojoj će se organizovati balovi i druga takmičenja. U raskošnim sobama spavaće kraljevska porodica, a kompletan dekor unutar zidina dvora biće sređen za neobične srednjovekovne igre.
 

Ideja Željka Mitrovića je bila da objekat ostane u trajnom posedu njegovog filmskog studija u Šimanovcima, te da poput “Diznilenda” bude zanimljiv za buduće filmske projekte ili za komercijalnu turističku upotrebu.
 

Mitrović uložio dva miliona evra da bi što vernije iskopirao srednjevekovni Dvor

Organizatori zbog toga nisu žalili para da naprave objekat koji će se godinama koristiti. Budući da je “Pink” vlasnik licence za ovaj rijaliti program, najverovatnije će se objekat isplatiti kroz nekoliko sezona, a u planu su najmanje tri serijala.

Pak, kako ne može uvek baš sve da izgleda savršeno, senku na lepote “Dvora“ baciće “Kuća za građanstvo“ koja je scenografijom identična “Farmi“.

Tu producenti nisu uneli nikakve inovacije, a oni koji pomno prate serijale već uveliko se šale da su se od “Farme“ do “Kuće za građanstvo“ promenile jedino zavese.

S obzirom da još nisu osetili čari pravog dvorskog života zbog kojih su pristali na ovu igru, takmičari su odlučili da se u prvoj nedelji posvete jedni drugima i upoznavanju.

Prsata Slovenka je već prve nedelje skrenula pažnju na sebe

Nakon Urške, koja se spanđala sa većinom momaka, na pomolu je, izgleda, nova ljubvana priča i to između manekenke Nine Vorkapić i pevača “Granda“ Joce Stevanovića.
 

Joci su pre nekoliko dana sugerisali da je Nina kao rođena za njegovu devojku, a on se samo smeškao:

 

“Ne, njoj je sve ravno, nema šanse da budem sa njom“.

 

Međutim, izgleda da se predomislio s obzirom da se pre neko veče, dok su svi dvorani ležali u sobi i pričali , ušunjao u Ninin krevet i dugo ju je milovao i mazio. Ona se samo smeškala, a dvorani tvrde da je na pomolu nova ljubavna priča.

 

POVEZANE VESTI

Subota 22.01.2011. 10:34
srbiji treba tv sajkaca i opanak ,tv domacina srbije a ne jugoslovenski pink televizija bratstva i jedinstva, veliko zlo jos uvek jugoslovenske srbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online