Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.01.2011.
09:50
Vestionline, Blic A

Tijana Dapčević: Tamara favorit za pobedu u "Dvoru"

Pop pevačica Tijana Dapčević vrlo je emotivno podnela ulazak mlađe sestre Tamare Todevske u karantin pred početak novog rialiti serijala "Dvor", te je pala i pokoja suza. Kako u razgovoru za "Blic" kaže, razlog suzama je vezanost za sestru, ali veruje da je Tamara jedan od glavnih favorita za pobedu.

Tijana Dapčević: Moja Tamara napraviće do sada neviđen šou
 

"Vezane smo kao creva, tako smo satkane, ne samo nas dve već svi u mojoj porodici. Jednostavno smo nenormalno vezani jedni za druge. Uostalom, ja iz tog razloga nisam nastavila studije u Italiji, već sam ostala u Skoplju", počinje priču Tijana, čija se mlađa sestra, talentovana makedonska pevačica Tamara Todevska, od sinoć takmiči sa još dvadesetak poznatih ličnosti u novom rijaliti serijalu "Dvor".

Takmičenje će trajati sedam nedelja, nagrada je primamljivih 50.000 evra, a Tijana smatra da će se njena sestra uspešno izboriti s izolovanošću i razdvojenošću od ostatka porodice.

"Mislim da ovo nije prvi put da je ona izolovana, odnosno da se odvoji od porodice. Bila je tri meseca u Njujorku, doduše kod drugarice, ali ona ni u "Dvoru" neće biti sama, jer je tu naš drug Dejan Milićević, koji je zna od malih nogu, isto kao i Vanesa Šokčić", objašnjava Tijana, a na pitanje kako će se Tamara uklopiti s ostatkom veoma šarolike ekipe koja naseljava zamak u Šimanovcima, odgovorila je uz osmeh.

Dejan i Tamara favoriti


Iako je sam početak rialitija, Tijana već ima svoje favorite, u koje veruje svim srcem.

"Dejan je moj favorit zato što mi je kao brat, on je jedinstven, a naravno i Tamara. Ko god pobedi podelićemo kintu, bilo da to bude on ili ona", priznaje Tijana uz osmeh.

"Unutra ima ljudi svakakvih profila, ali tako smo vaspitavane da ignorišemo ono što nam se ne dopada, a ono što nam se sviđa odmah prihvatamo. Ubeđena sam da će Tamara napraviti šou jer je neposredna, nasmejana, jedna divna budalica koju svi vole. Ako se bogatstvo nekog čoveka meri po tome koliko ima prijatelja, onda je ona milijarder", izjavila je pevačica.

Tamari će verovatno najviše nedostajti sestrić Vuk, koga je malo reći da obožava, te je zato na ulasku u karantin sestri poručila samo: „Ljubi Vuka!”. Kako je i sama imala iskustvo u jednom od prethodnih serijala rialitija „Farma”, Tijana je sestru i posavetovala sa nekoliko korisnih reči, ali je odlučila da to ostane sestrinska tajna.

"Naravno da sam imala šta da joj kažem, ali to ću zadržati za sebe. Uostalom, pametna je ona, velika i snaći će se", iskrena je Tijana, koja otkriva i da je avantura glavni Tamarin motiv za ulazak u ovaj šou.

"Prvo, to je veliki izazov, a ona je ekscentrik i avanturista i voli da eksperimentiše. Izazov je ući u šou sa toliko ljudi. Dejana odlično zna, neke površno zna, a za neke u životu nije čula, a tu je i kinta, naravno", kaže Tijana, koja se u narednom periodu neće odvajati od malog ekrana kako bi pomno ispratila sva dešavanja u "Dvoru".

I pobednica Evrovizije ispratila brata

 

Inače, i Marija Šerifović je, doduše bez suza, ispratila u "Dvor" brata Danijela Pavlovića. Šira publika imala je priliku da mladog pevača već vidi u jednom rijaliti serijalu "Operacija trijumf", te ni njemu izolacija neće teško pasti.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online