Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 16.01.2011.
19:51
Vestionline A

Počela dvorska igra za 50.000 evra

Kraljevi, kraljice, sluge i dvorske lude su spremni! Dvadesetčetvoro učesnika novog rijalitija “Dvor”, koji je počeo da se emituje na TV Pink, od subote je bilo u karantinu u hotelu "Balkan“. Prvi dvorjani koji su predstavljeni publici su Milan Stefanović, mlada Zvezda granda, pevačica Vanesa Šoškić i Dejan Cukić.

Dvor u kojem će živeti učesnici
 

Posle predstavljanja i sledećih troje takmičara: Tamare Todevske - pevačice iz Makedonije, MC Stojana - estradnog umetnika i pevačice Izvorinke Milošević, prva šestorka se iz studija u Šimanovcima preselila u "Dvor(ac)".

Ostali takmičari: Danijel Pavlović, učesnik "Operacijw trijumf", Manel Amar Jelić manekenka i košarkašica poreklom iz Tunisa koja živi u Hrvatskoj, Predrag Brzaković nekadašnji fudbaler, a danas trener, Nina Vorkapić - manekenka, Igor Kostić - pevač i muž pevačice Mine Kostić, zatim pevačia Bebi Dol, Amel Ćeman pevač, Jelena Marinkov još jedna Zvezda granda, Nebojša Čolić - glimac, Urška Čepin iz Slovenije, Nikolić Nemanja - treća Zvezda Granda u ovom rijalitiju, pevačica Lana Toković. Poslednji učesnici koji su ušli u rijaliti su Deni Boneštaj -pevač iz Crne Gore, Lepa Lukić, reper Đus, Mika Kostić - učesnica "Operacije trijumf“, Dejan Milićević - fotograf i reditelj spotova srpskih zvezda, Dragana Tripić - novinarka dnevnog lista "Alo“,

Dok su čekali ulazak i ostalih učesnika "Dvora" predstavljeni takmičari uživali su u bogatoj trpezi i upoznavali se jedni sa drugima, ne znajući da je postavljena hrana sve što će njih 24 imati da jedu do sutra uveče.

Učesnici koji su ušli u rijaliti smešteni su u "kuću za građanstvo" (koja ih je podsetila na dekor "Farme"), jer za sada još nisu izabrani kralj, kraljica i dvorska svita. Do "kuće za građanstvo" takmičari su dolazili vezanih očiju kako ne bi videli bogatstvo u kojem će samo neki od njih uživati. Kako je koja grupa učesnika novog rijalitija ulazila dvorjani su birali sebi krevete u zajeničkoj sobi za spavanje. 

Pošto su svi učesnici "Dvora" ušli u kuću obratio im se Ognjen Amidžić sa gorkim obaveštenjem. Naime, prve nedelje će se učiti pravila lepog ponašanja i aristokratskog života na dvoru. Neki neće ni imati priliku da osete čari i bogatstvo aristokratskog života u kraljevstvu, jer će na kraju sledeće nedelje neki već biti izbačeni.

Dok žive u "kući za građanstvo" svi učesnici će spavati u istoj sobi. Kuća ima dva kupatila, a dve osbe se nikada ne mogu istovremeno naći u jednom kupatilu. U kući se nalazi 12 frižidera, a svaki od njih će deliti po dva takmičara. Učesnici mogu da puše samo na tremu ispred kuće, a unutra je strogo zabranjeno. 

Takmičari će se tokom 50 dana boriti za nagradu od 50.000 evra, a kako je produkcija najavila postojaće i druga nagrada - 10.000 evra za finalistu koji sakupi najveći broj zlatnika. Borba u ovom rijalitiju odvijaće se upravo oko novca, to jest zlatnika, jer u zavisnosti od toga koliko ih budu imali učesnici će moći da zadovoljavaju svoje dvorske prohteve.

Iako smo se nadali da ćemo učesnike ovog rijalitija gledati u dvorskom ruhu i kostimima iz davnih epoha, od toga ništa neće biti, jer će dvorjani nositi svoju garderobu.

Tokom perioda od sedam nedelja, gledaoci će pratiti zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu. Život je za neke težak - takmičari su lišeni svakog komfora bogatog života, dok je za druge prebogat, pun izobilja i privilegija kakve su imali kralj, kraljica i ljudi na dvoru.. Da bi preživeli, učesnici moraju da nauče kako se živelo tada i da se prilagode tom vremenu. Moraju da rade, izvršavaju zadatke, da se igraju i takmiče kako bi preživeli. Pre svega moraju dobro znati da troše zlatnike, jer njih kao i u realnom životu nema neograničeno mnogo.  

O izboru kralja i kraljice svake nedelje odlučivaće točak sreće, ali i takmičari. Kralj i kraljica će imati velike privilegije života, ali i mogućnost uređenja svog kraljevstva gde će birati ko će od takmičara biti nadzornik, dvorska luda, ko kraljičina sluškinja, a ko na kraju seljak. Seljani će se na kraju sedmice boriti da opstanu u kraljevstvu, a publika će na kraju odlučivati koji muškarac i žena treba da napuste dvor.


Uloge u kraljevstvu će se menjati svake sedmice, tako da će se dešavati da takmičar jedne nedelje može biti kralj, a već sledeće sluga pa čak i da bude eliminisan iz takmičenja. U finalu ostaju poslednji kralj ili kraljica, a to je pobednik, takmičar koji se najbolje snašao u svim izazovima i ulogama kraljevsta i koji je dobio najveću podršku publike, koji kući odlazi sa velikom nagradom.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.01.2011. 22:08
Počinje dvorska igra za 50.000 evra, a traze se dvorske budale da glasaju i salju sms-ove... za ove dzabalebarose sto su u Dvoru, da im se isplati zagarantovana suma, al samo onom pobedniku koji bude Pinku odgovarao, a ostatak sto bude preko, naravno da uzme pink... nemogu da verujem da neko to gleda, ja NISAM niti cu... pink na mom Tv vise nepostoji kao kanal, a nazalost jos uvek moram da citam ove gluposti jer se interneta nemogu odreci...
Nedelja 16.01.2011. 23:39
primitivci svih zemalja podavite se!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online