Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 04.01.2011.
06:42
alo.rs A

Marijan: Farma falsifikovala moj ugovor

Iako su sa Televizije “Pink“ najavili tužbu za klevetu protiv Marijana Rističevića zbog “niza neistina koje je u emisiji ’Farma - narod pita‘ izneo na račun produkcijske ekipe dovodeći u pitanje regularnost samog glasanja“, bivši farmer ne odustaje od iznošenja optužbi, od kojih je poslednja da su mu podmetnuli lažni ugovor na potpis!

Ma može da me tuži ko hoće: Marijan Rističević
 

Naime, drugoplasirani farmer kaže da je ugovor o učešću u “Farmi“ potpisao pre početka emitovanja rijaliti programa, ali da nije overen u prisustvu advokata i ljudi iz produkcije, te da je u ponedeljak pozvan u prostorije “Pinka“ da to urade.


- Zvali su me da dođem po ugovor. Ja sam otišao u zgradu “Pinka“ sa advokatom i sreo se sa organizatorom “Farme“, koji mi je dao da ovog puta zvanično potpišem ugovor. Međutim, kad sam počeo da listam stranice, video sam da su dodate još neke stavke u ugovoru. Naime, pre ulaska u rijaliti, ja sam pro forme potpisao ugovor da bi oni bili sigurni da ću učestvovati i da ću se pridržavati pravila. Poznato je da se takvi dokumenti overavaju potpisom na poslednjoj stranici, ispod poslednjeg reda ugovora, a juče su mi dali da potpišem novi dokument u kojem su dodali još teksta, pa je tako moj potpis došao na sredinu ugovora. Takođe, primetio sam u tekstu neke šupljine, tačnije beli prostor između rečenica, koji mi nikako nije jasan - objašnjava Marijan, koga je advokat posavetovao da ne preuzima dokument jer organizatori nisu hteli da preprave datum na njemu.


- Na ugovoru je stajalo, ako se ne varam, da je potpisan 4. avgusta. Tad sam potpisao dokument čisto radi njihove sigurnosti da ih neću ispaliti, ali Milica Mitrović nije bila tu, tako da ga nismo verifikovali. Pošto su dopisivali tekst i napravili falsifikat, juče smo advokat i ja rekli da ću preuzeti ugovor ako se na njemu napiše jučerašnji datum, što su oni iz ne znam kog razloga odbili. Kao, nemaju pravo to da rade, a kad se taj odgovor doda na one stranice koje su ubacili, ne mogu da ne sumnjam da se nešto zakuvava protiv mene i da hoće sa mnom rat, u kojem ja definitivno nemam dovoljno municije - priča Rističević, koji kaže da se ne boji “Pinkove“ tužbe.


- Ma neka me tuže slobodno ako hoće, ali onda će i oni morati da dokažu moju krivicu. Šta, je l‘ ja nemam pravo da sumnjam u nešto? Šta sam ja loše uradio ako sam izrazio sumnju u regularnost glasanja - zaključuje Marijan Rističević.


Rističević: Zabranili su me na „Pinku“

Neposredno pre neprijatnosti koju je imao sa spornim datumom u ugovoru, Marijan kaže da je sa ružičaste televizije stigao hladan tuš u vidu poruke u kojoj stoji da je zabranjen na tom mediju.

-Verovatno vam je greškom javljeno za jutarnji program jer vi ne možete da gostujete više u “Pinkovim“ emisijama. Ne bih licitirao ko ima problem, to će sud rešavati. Vi ste vašim izjavama naneli veliku štetu "Pinku“! Ja ću biti na “Pinku“ od 13 časova, a mogu organizovati i ranije da vas ugovor čeka kod Željkove sekretarice. Vi mi javite kako vam odgovara - stoji u poruci koju nam je Marijan prosledio, a koju je on, kako kaže, dobio od Predraga Pavlovića Bakija, glavnog producenta Televizije “Pink“.


- Prosledio sam vam sad poruku u kojoj stoji moja zabrana. Ja još jednom ponavljam, nisam okrivio “Pink“, ali oni su odmah skočili jer su se eventualno prepoznali - objašnjava Rističević.
 

“Pink“: Listing će sve objasniti

Potpredsednica kompanije “Pink“ Tanja Vojtehovski nije želela da komentariše navode Rističevića, već je navela da će kompletan “SMS listing“, koji bi trebalo da bude obelodanjen u utorak 4. januara, sve objasniti:

- Nećemo komentarisati izjavu gospodina Rističevića jer ne zaslužuje nikakvu reakciju. Kada objavimo SMS listing, sve će biti mnogo jasnije - navela je Vojtehovski.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.01.2011. 13:04
Marjana za predsenika ha ha ha ha ha mislim ako dobijes pink na sudu onda svaka cast ja taman pomislio da je Marjan naivni politicar koji samo zna da radi u stali ups.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online