Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 31.12.2010.
00:16
mondo.rs A

Survajver: Goca i Katarina u finalu!

Žene u finalu! Držale su se, po dogovoru, od početka rijalitija. Isplatilo se jer su ostale u džungli Filipina do poslednje borbe, ali upravo ta borba je u njima probudila "onu" - od sada svako za sebe.

Goca Tržan je do finala stigla kroz lavirint
 

Goca je s povezom preko očiju došla do finala, a Katarina dobila drugu šansu na Plemenskom savetu i postala deo "fantastične četvorke" u trci za 50.000 evra!


Andrija Milošević je nakon poslednjeg Plemenskog saveta rekao VIP Robinzonima da ih očekuju tri borbe, odnosno tri mesta u finalu. Ono što nije rekao je da ih pored borbi očekuje i iznenađenje - umesto jednog mesta, "naturalizovane Filipince" će 5. januara u studiju Prve televizije čekati četiri stolice.


Prva je u finale ušetala Goca Tržan. Sa povezom preko očiju je lutala kroz lavirint tražeći pobedničku krunu spretnije od ostalih takmičara i tako sebi obezbedila mesto pored Tonija i Andreja.


"Njenoj" Katarini nije bilo svejedno jer joj je pevačica tokom borbe “bežala za milimetar”: Taj milimetar je ipak bio milja svim ostalim takmičarima koji su gledajući u finaliste, već motali film u glavi šta su mogli drugačije da urade…


Osim Katarine, poraz je teško podneo i Marko. Ne samo što nije u finalu, već zbog toga što je ostao sam sa ženama, a upravo je jedna od njih bolje od njega.


Kada je proradio, a onda i “splasnuo” muški ego, finalisti su napustili kamp i krenuli ka Velikom veću.


"Survivor je keva", rekao je drugi finalista bacajući pogled na ostrvo na koje se nikada više neće vratiti."Žao mi je što se ovo završava. Ćao komarci, ne znam šta ćete bez srpske krvi”, na svoj način se pozdravila Goca.


Dok su se opraštali govoreći da je "Survivor keva",kao da su zaboravili da je ovaj rijaliti prepun i iznenađenja...


Iznenađenje je "čučalo i čekalo" na Plemencu. Tek što su se pridružili Velikom veću, Katarina, Marko i Jelena dobijaju još jednu šansu! Nju je u igri "lake matematike i vizuelnog opažanja" iskoristila Katarina!

Katarina je došla u finale preko Plemenskog saveta
 


Najlepša devojka na filipinskoj obali je tako sa Gocom, Andrejem i Tonijem došla na korak od titule - jedini preživeli.


Šta se sve dešavalo do kraja, gledaoci će saznati 5. januara u 21:00 na Prvoj srpskoj televiziji. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Prve gde će se biti doneta konačna odluka o tome ko osvaja 50.000 evra i tutulu jedini preživeli.


Linije za glasanje su već otvorene za gledaoce. Glasa ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online