Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 30.12.2010.
00:12
mondo.rs A

Farma: Superfinale bez Bate i Vendi

Sa “Farme“ su treće finalne večeri iz takmičenja ispali Bata Zdravković i Vendi, pa su superfinalu ostali Jovana, Marijan, Katarina, Zorana, Bane i uplakani Ekrem.

Vendi i Bata više nisu seljaci sa imanja u Lisovićima...
 

Do superfinala je ostalo manje od 24 časa, a u njemu neće biti LiMena, Jasmine Ane, Bakija, Peje, Bate i Vendi, koji su od publike koja je "živela" sa njima tri i po meseca dobila jedno veliko "ne" kada je premija od 100.000 evra u pitanju. Prvi se od nagrade oprostio Bata.

"Ja sam ovde bio kakav sam i u spoljnom svetu. Hvala svima što su me prihvatili takvog kakav jesam", kratko je rekao pevač, a onda napustio Lisović i takmičenje. 

Bata, farmer koji je tokom boravka na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji imao tek nekoliko incidenata – šutnuo je kofu Marijanu iz ruke, drao se na LiMena tokom "zidanja Skadra", objasnio Katarini nekoliko "činjenica o higijeni" i bio, u neku ruku, optužen za navodnu vezu sa Jovanom od strane Jasmine Ane, nakon izlaska rekao da se "nije svađao, ali da se neće čuti baš sa svim farmerima..."

"Kajem se samo zbog svađe sa Kaćom - trebalo je da kažem da je neuredna, ne prljava... Nisam mislio da ću baš biti prvi u ispadanju, ali drugi ili treći sigurno...", rekao je Bata.

Ubrzo nakon Batinog izlaska, zakukao je još jedan finalista - i to ne Vendi, koja je osvojila 6,03 odsto glasova publike i postala osma finalistkinja koja se oprašta od takmičenja, već Ekrem...

"Više bih voleo ja da izlazim nego ti... pravili smo šouove"... na šta je Vendi kratko rekla "iznenađena sam, ali nisam potrešena". 

Kad je otišla, Ekrem je briznuo u plač. "Jao majko moja što mi je žao", plakao je Gospoda u spavaćoj sobi. "Kakva je to žena, majko moja...". Tekle su suze za njegovog "Vendija". "I poštena...Vendi, zlato moje...evo cipele njojzine", kukao je Ekrem sedeći na krevetu "još toplom od Vendi".

"Đe me ostavi..."


A njegova voljena... obeležila je ne samo Ekremov život, nego i treću sezonu Farme - problemi sa gabaritnom osobom, raskrinkavanje Baneta homoseksualca, tuča sa Zlatom, pljuvanje homo dupleksa, "seks sa Ekremom" u gazdinoj kući, lizanje stopala - samo je delić onoga što je Vendi pružila rijalitiju svojim učešćem.

O uplakanom Ekremu misli sve najbolje, ali ipak emocije su jednostrane.

"On je divan čovek, osećam veliko prijateljstvo prema njemu, veran je svojoj porodici...", rekla je Vesna Vukelić i dodala da sa Ekremom nije bilo "intimiziranja"?!

"Da bi neko bio s nekim u vezi mora da bude seksualni kontakt. To što je on radio, pa... ne mogu ja njega da šibam i bičujem da stane. To je bilo jednostrano. Imao je potrebu i ja sam mu dozvolila". U to spada i lizanje stopala... "što da mi ne ljubi stopala?"

Vredna novčana nagrada će uskoro otići u ruke jednog od šest superfinalista. Ekrem misli da su to Marijan ili Zorana…

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.12.2010. 10:46
A jeste culi kad je Vendi rekla da je iznenadjena sto je sada ispala? Kakav je ona kreten..najobicnija fufara..vidi joj se na licu. Svi znamo ko je ona i cime se bavi..i kako se ponasa. Pokazala se dovoljno na Farmi..Samo je iskoriscavala Ekrema jer je znala da je on kao favorit,koji se nalozio na nju,a ona ga vise nece primecivati.On ce za nju biti prohujalo sa vihorom. A on greota cmizdri..videste li sinoc ono kukanje?? Ja nisam znala sta da radim..da li da se smejem ili da ga zalim..
Četvrtak 30.12.2010. 03:14
aman hoce li se ovaj olos razici kucama, pa da nas ne bombarduju ovakvim glupostima bar neko vreme
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online