Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 28.12.2010.
00:48
Mondo A

Izbačeni LiMen i Jasmina Ana

Čistka na Farmi je počela - finalisti koji su se oprostili od glavne nagrade su Li Men i Jasmina Ana.

Zadovoljni što su dogurali do finala: Jasmina Ana i Li Men

U ponedeljak uveče napravljen je prvi presek glasova publike pred veliko superfinale treće sezone rijalitija, a farmeri koji su se našli na začelju liste sa 0,55, odnosno 1,37 odsto glasova, bili su muzičar Nikola Kostić i književnica Jasmina Ana.

Farmeri su u nedelju uveče saznali da su svi, osim Eve, postali finalisti Farme, tako da nisu očekivali da će ih voditelj posetiti "sve do četvrtka".

Kada su ugledali Ognjena Amidžića kako ulazi na imanje, usledeo je šok, a onda i "brzinsko pakovanje".

Torbe je sa razlogom, za početak, spakovao LiMen. "Znao sam", kratko je rekao LiMen dok je napuštao Farmu.

LiMen će ostati upamćen po "zidanju Skadra" odnosno pušnice, svađi sa Batom, luku koji je jeo "za doručak, ručak i večeru", ali i pismu koje je napisao Jovani o "preteranoj prisnosti", a koje je pokušao da podmetne kao pismo od Zadruge.

"Jovana ima taj prisan odnos sa svima, a ja sam takav kakav jesam i nisam želeo da to ide dalje", osvrnuo se LiMen na svoj boravak na imanju, neposredno nakon izbacivanja. "Nisam želeo da takvo ponašanje ide dalje, pa sam pronašao način da to prekinem".

Sat vremena kasnije, LiMenu se "na slobodi" i daleko od nagrade od 100.000 evra, pridružila i Jasmina Ana.

"Mislila sam da ću ostati mesec dana, tako da mi je drago što sam ostala do finala", rekla je Kaćina najbolja drugarica. Ipak, nije spakovala stvari misleći da se "Ognjen neće vraćati".

Prvo pitanje na koje je morala da odgovori nakon izbacivanja bilo je "zašto ništa nije radila". "Radila sam, prala sam sudove, pomagala u štali...a imam i migrenu". Plakala je, svađala se sa Bakijem, Evom Ras, Jovanom, Ekrem ju je nekoliko puta nazvao "pijanicom", a Boki 13 je na njenom primeru pokušao da objasni "narodu" šta je to "ćurkizam".

O ogovaranju ..."Neki ljudi, tačnije LiMenova grupa, kada komentarišu nekoga to nazivaju 'razmenom stavova', a kada ja to radim - 'ogovaranje'".

Prvi izbačeni finalisti imaju favorite - Zoranu i Marijana.

Nije gotovo - u utorak ispada još dvoje finalista.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.12.2010. 21:01
Slazem se sa Perom :) Kaca je najobicnija lenstina i fufa..Pitaj Boga kad se kupala..za tri meseca ni jednom nije oprala svoje stvari..fuj. A ona Jasmina..strasno..i ona je uzasna na svoj nacin.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online