Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.12.2010.
00:43 >> 22:18h
Mondo A

Farma: Svi u finale! Evo, Vi ne!

Poznati finalisti treće sezone rijalitija Farma. Među njima nije Eva Ras kojoj nisu pomogli ni Pejini pogrešni odgovori ni dupliranje glasova publike.

Ostala bez finala: Eva Ras

“Kontraduel” Eve i Peje, a onda i Evin odlazak sa Farme, bilo je poslednje regularno izbacivanje sezone. Od ponedeljka, 27. decembra, pa sve do superfinala u četvrtak, 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. U superfinalu se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.

Trka za premiju traje već tri i po meseca, a poslednja borba koja je jednog farmera vodila bliže nagradi od 100.000 evra, a drugog ka kapiji, bila je sve osim toga...

Duel nakon kojeg je "luda baba sluškinja" izgubila mesto u finalu, ostaće upamćen po kontra poenima. Peja je dao jedan pogrešan odgovor kako bi glumica ostala na Farmi, a onda na Evino “to nije časno”, ušao u trku za kontrapoene.

Utkrivao se sa Evom, i ona sa njim, oko toga ko će pre “stisnuti dugme” i dati pogrešan odgovor…na pitanja koja nije ni čuo…”Koliki je…” “Prinos farmera? 13, ali sad će da ih bude 12”, šalio se Peja i serijom "odgovora” duplirao Evine glasove.

"Nije mi pomoglo ni dupliranje", rekla je Eva Ras nakon što je čula da je osvojila tek 17,78 odsto glasova, a onda odbila da se pozdravlja sa farmerima...samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu. "Ju, zar sam ja tako loše stajala kod publike sve vreme...", pitala se Eva do je napuštala arenu.

Pre dupliranja peja je imao 89,04 odsto glasova, a Eva 10,96.

U finale idu Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, LiMen i Peja.

Baki gađao Vendi
 

Skuvao im je "sikterušu", a kako su mu se oni zahvalili?! Jedan od najboljih gazda od početka rijalitija prema mišljenju ostalih farmera, proterivao je "lepotice" i njihove pudere iz kuhinje, terao Ekrema da briše nos, zabranjivao Evi da izigrava sluškinju, a na izmaku nedelje Baki se svađao i gađao blatom.

Misli brzo: Baki i Vendi

Niko ne može da izvede Bakija iz takta nego njegov nekadašnji kompanjon u potrazi za zakopanim blagom, odnosno njegov profesor engleskog.

Drao se na njega što ništa ne radi, znajući da od toga nema ništa...

“Šta si radio, odneo jedno drvo u izolaciju i ti si kao radio”, vikao je Baki. “Jedini ti ne radiš, vidi žene koliko rade! Mi smo porodica bre, radi nešto!”.

Kao što smo videli hiljadu puta, gde je Ekrem tu je I Vendi da ga brani “On je slab!, rekla je.

“Da li sam te pitao nešto”, rekao je Baki, a onda je gađao slamom iz štale..."onom" ispod krava...

Kako bilo, Eva Ras nije napustila Farmu, a da nije na svoj način rekla “zdravo”.

Posvađala se sa svojom najboljom drugaricom Vendi jer tvrdi da su Kaća i Bane Romeo i Julija, a ne ljubavnici po instrukciji Zadruge, kako ona misli.

“Vendi me je najviše razočarala na Farmi”, rekla je glumica pre nego što će izgubiti u duelu. Vendi nije jedina koja je “dupetom zatvorila vrata”…tu je i “Julija” koja joj je rekla da uči kada je Eva krenula ka izolaciji.

“Ja da učim, mislite da ja nemam dostojanstva!? Vi imate u 20 godina, a ja nemam u 70”.

Mišljenje o njoj imaju i ostali…

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online