Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.12.2010.
02:49
Mondo A

Helikopterom na masažu

Nova plemenska borba možda nije bila najteža, ali je svakako nosila najvredniju nagradu. Andrej sebi i Aleksandri osvojio odmor u ekskluzivnom hotelu na Pacifiku.

Aleksandra uživa u masaži

Tačno je da su se na lažnom ujedinjenju istuširali slatkom vodom, oprali zube i obukli u svoju odeću, tačno je da je Goca jednom prilikom dobila pismo od porodice, ali poslednja nagrada je po mnogima daleko bolja od svega što su VIP Robinzoni do sada imali prilike da osvoje.

“Igra testira balans ne snagu, a nagrada je izlet u ekskluzivnom letovalištu na Pacifiku. Pobednik u igri natezanja konopca, onda i balansiranja, helikopterom odlazi u hotel u ekskluzivnu sobu i na masažu. Pobedniku je planirana i večera za dvoje i, mnogo važnije, posle 27 dana, pobednik će spavati u pravom krevetu”, rekao je “sudija” Andrija Milošević.

Borili su se kao lavovi, ali samo su Andrej i Marko stigli do finala…od finala do hotela, helikopterom naravno, otišao je Andrej.

Maši ručicama...

“Vodim Aleksandru sa sobom”, kratko je rekao pobednik i, zajedno sa članicom starog plemena se uputio se ka helikopteru. Kada su "aterirali" u hotelu ih je sačekao sok od manga, kada, televizor, masaža stopala...

Dok su Andrej i Aleksandra uživali u luksuzu, poslednji izbačeni Survivor je stigao u Veliko veće gde su ga sačekali ostali izbačeni VIP Robinzoni i lažna procedura...
 

“Bićeš higijeničar. Hajde, uzmi spiči te šolje malo pa da počnemo…” rekao mu je Miloš pre nego što je stigao da mu kaže "dobro jutro".

Kada je oprao šolje, pričao je sa Biljanom o zadacima koje "mora" da uradi kako bi ispoštovao lažna pravila plemena Kikoman. "U zavisnosti od toga kako se pokažeš, možda ćeš biti baš taj koji će otići direktno u finale (što, naravno nije tačno).

"Nabroj tri epske pesme", glasilo je pitanje iz kviza znanja na koje je Rokvić junior dao polovičan odgovor. "Marko Kraljević i Musa Kesedžija", a potom "odvalio": "Kasno Marko na Kosovo stiže"...

"Fali mi šećera u mozgu“, pravdao se Nikola. Ipak, sa imitacijama koje mu je kasnije zadao Miloš, uspeo je da se izvuče. Bio je majmun, beba ajkula i kraba i osvojio aplauz. Kao i za "plije" kojem ga je učio Milan.

Šta sam ja, kerovođa: Goca

U Putongu vlada drugačija klima…Na poslednjem Plemenskom savetu Veliko veće je postavljalo pitanja “preživelima”.
 

“Kunem vam se, kada me izbace nikada vam neću postavljati pitanja koja su nam postavljali ovi iz Veća”, rekla je Goca, a ostali se slagali.

“Pitati Marka da li je hrišćanski svetiti se i da li je tačno da sam rekla da ću sve da vas izbacim i pobedim…”, pričala je Goca, a Katarina je prekinula: “Kako je neko ko je izbačen posle dva dana mogao da gleda nas ostale umorne, sa odranim kolenima i da nam postavlja škakljiva pitanja. Milan je rekao da Jelena i ja samo sledimo Gocu kroz Survivor…ispadosmo kučići”.

“A, šta ja ispadam”, upitala je Goca. “Jel kerovođa?”.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online