Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.12.2010.
14:43
Mondo A

Survajver: Nikola izbačen, Bojana u suzama

Na osmom plemenskom savetu Nikoli je ugašena baklja. Brzo ljubi svoju dragu i uz pesmu "A sad adio" plešući odlazi u noć... Bojana je na ivici suza.

Survajverska podrška
  

Čim je završio prošli "plemenac" počelo je taktiziranje i lobiranje za novi. I dok su se Goca i Aleksandra igrale nadmudrivanja, Veliko veće u dokolici smišlja "pakosti" za sledećeg izbačenog...

Na osmom plemenskom savetu "robinzoni" su malo otkrili, ali je Gocino lobiranje da izbaci Nikolu urodilo plodom. Još kada se tome doda i da Aleksandra i Andrej nisu ispoštovali dogovor sa Nikolom i Bojanom i umesto za Tonija, glasali su za Jelenu, Goca je uspela u svojoj nameri da ojača bivše pleme ili da sebi stvori prednost!?

"Držite se, ajde", poručio je Nikola bivšim saplemenicima.

Nikola je i pre glasanja pretpostavljao da je on sledeći na "listi za odstrel", a odmah za njim će, smatra on, Andrej.

 

"Posle toga, devojke Kasuka će se sigurno pripojiti ženskom klanu Bahandija", u čije postojanje jedino ne veruje Toni koji kaže da se svi sada lepo druže, ali i da, ukoliko se pokaže kao najbolji takmičar(neki bi dodali i taktičar), žena i treba i da pobedi.

Veliko veće Nikoli sprema doček, ali su će biti strožiji nego prema Edinu. Knez mu je namenio pesmu "Fafala si mi", Milan mnogo zahtevnije baletske pokrete, Biljana težea pitanja, Miloš se pobrinuo za komplikovaniji poligon...

"Malo novog talasa nije na odmet. Da Bojana ispada od nje bih zahtevao da otpeva hit Atomskog skloništa 'Vaginalna manipulacija'", kaže Knez, ali najoriginalniji predlog ima Milan - on bi od Jelene tražio da peva "Kako je lepo biti glup"(pleme misli da je to baš ona).

Anketa pre sedmog "plemenca" je pokazala da je Edin najopasniji igrač, ali on je odmah i ispao, pa pleme sada baš i nije saglasno, ali Marko misli da ga je odlično zamenila Goca.

  Goca Tržan
  

Što se tiče prognoze pobednika, Toni predviđa da najveće šanse imaju Katarina i Marko, a na manekenku tipuje i Jelena, koja misli da je Kaća izuzetan borac čistog srca.

Kaća razvlači osmeh preko celog lica odobravajući reči svoje drugarice da nije spletkaroš kao drugi. Goca skače kao oparena: "Šta to znači čista srca?! Šokirana sam! Kakve su to bljak izjave?! Ja nikome nisam zabola nož u leđa."

Goca kaže da to što "gura jezik svuda je samo zato što se svi drugi prave blesavi pa onda ona mora da se raspituje za situaciju u plemenu."


"I nije mi taktika da oko sebe okupim sve žene i izbacimo muškarce", kaže Goca iako Veliko veće smatra da to i nije loša taktika.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online