Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.12.2010.
06:12
mondo.rs A

Survajver: Zadovoljstvo za sve pare

Hamburger, pečeno pile, lizalica od 2.800 dinara... sve je to lepo i puni stomak, ali mnogo lepša od hrane u stvari je “ljubav od kuće“ - pisma od porodica koja su pokazala da se za neka zadovoljstva izdvajaju sve pare i da su suze pred kamerama mala cena koju su svi spremni da plate da bi saznali šta rade njihovi voljeni...

Svako je za trošak imao po 5.000 dinara
 

Vaučeri koje su finalisti dobili pokazali su njihove sklonosti. Edin je morao da se pomuči da bi ušao u Kikoman. Izbačeni odbojkaš nije primljen "na lepe oči" kao prethodni Survivori, već je morao da prođe kroz četiri testa da bi postao ravnopravni član Velikog saveta.

Posrnuo je kod pitanja iz opšte kulture - nije znao ko je pisao "Braću Karamazove" niti kada je bio Prvi srpski ustanak, ali je znao ko je naslikao Mona Lizu i koji padeži se koriste u srpskom jeziku. Knezu je morao da otpeva i "O Sole mio", Milošu da pređe poligon, ali konačno su se Robinzoni smilovali i priznali mu da je primljen u Kikoman. Do sada je bio borac i taktičar, ali od sada će biti samo perač sudova i čistač dvorišta.


"Slatki" izazov aukcije

Ostali su pred sobom imali mnogo primamljiviji zadatak. Ujedinjeno pleme Putong stavljeno je na "slatki" izazov aukcije, svako je dobio novčanik sa po 5.000 dinara, i igra je mogla da počne. Ko je prednost dao radoznalosti, a ko gladi, jasno je bilo iz sledeće igre...


Najskuplje plaćene poslastice bile su, ipak, nejestive prirode. Nikola je pazario hamburger i pomfrit, Aleksandra parče čokoladne torte za 2.600 dinara, Toni je dao čak 2.800 za "misterioznu nagradu" koja je ustvari bila lizalica.

"Misteriozna nagrada" izbila Toniju skoro 3.000 dinara iz džepa
 


"Ovo je verovatno najskuplji lilihip u istoriji", rekao je voditelj Andrija Milošević ucveljenom makedonskom reperu.


"Zašto ne igrate igru, ljudi", šalio se Andrija jer su Robinzoni ipak bili stidljivi, a štedljivi sa novcem. Nikola je tako pored hamburgera za 200 dinara "kupio" trulu ribu.


A za ljubav od kuće - što imam, to i dam

"Malo ljubavi od kuće?" pitao je Andrija, a Goca kao iz topa ispalila - "pet hiljada".

Očigledno, na red su došle "zanimljivije" nagrade od onih koje se jedu, a pevačica je bila prva. Bez razmišljanja je celu sumu uložila da bi dobila pismo od svoje porodice.

"Pile je bilo super, ali više bih voleo pismo od Marije", razočarano je rekao voditelj Andrej koji je prekasno shvatio da mu je "stomak bio veći od očiju".

"Nije mi teško da priznam da će me možda muškarci smatrati slabim, ali ja bih Mariju zaprosio u svakom momentu. Ako posle epizode ne zaprosim svoju devojku, ispadam lažov", rekao je on.

Goca je za 5.000 dinara dobila šansu da izvuče još tri pisma, i nasumice odabrala da vesti iz "civilizacije" dobiju Nikola, Jelena i Katarina. Nisu se dugo radovali, jer je nakon više od tri nedelje nekoliko lepih reči iz Srbije nateralo sve njih da se rasplaču. Niko od njih nije svoje pismo pročitao naglas, ali suze su ipak tekle...

Dala dušu za pismo od kuće
 

"Ne fali mi klopa, ali sam dušu dala za pismo od kuće, to mi je bilo najznačajnije", rekla je Goca kasnije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online