Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.12.2010.
00:12
mondo.rs A

Farma: Marijan na Vendi stomakom, ona na njega grudima

Kako se bliži kraj rijatija napetost na imanju raste, a svađe i ogovaranja su postali normalna stvar. Svako ogovara svakoga, jedino Vendi i Marjan i Boki i Katarina to rade "javno", a Kaća je pred svima odlučila da Banetu kaže "šta joj leži na srcu".

Ne prestaju da skaču jedno na drugo: Vendi i Marijan
 

Posle jučerašnjeg okršaja Vendi i Marijana, njihov sukob je samo dobio novu dimenziju, a Vendi se potrudila i da mu dodeli još nekoliko novih nadimaka: gnjida, ljiga, moron, degenerik, seksualni manijak... Pošto su se "propisno" izvređali, Vendi mu se unela u lice i počeli su da se guraju, on nju stomakom, ona njega bujnim poprsjem...

"Dama je već u godinama i njene obline su sada malo prešle na stomak", kaže Marjan, a Vendi je ovaj sukob objasnila kao njegov pokušaj da "svojom mešinom polupa pločice" na njenom stomaku.

Vendi je prvo "žestoko pogodilo" to što je Marjan rekao da je ona izvor zla na farmi, a sada ju je samo još više naljutio sa konstatacijom da je ona samo za bludničenje, ali joj je ipak najviše zasmetalo što je dirao Ekrema...

"Seksualni manijače napadaš žene, a i muškarce ovde na farmi", ali je Marjan nije slušao on se prepirao sa Bokijem "ko je bitniji na imanju", a onda su došli i do teme "ko je jači".

"Ma ima da te prebijem. Sram da te bude. Nemoj da ti ja objasnim neke stvari pa da vidiš kako transvestit bije ludaku jedan. Ološu, tračaro ženska, ti si našao da mi kažeš na šta ličim", rekao je Boki, a Vendi je dodala da nema potrebe više da se raspravlja sa manijakom "koji se usudio da je nazove bludnicom".

I dok Marjan misli da je Vendi "zlo za bludničenje" Ekrema želi da je ugosti u Njujorku, a planira i da joj dogovori seriju koncerata po Americi.

Šta li će Igbala da kaže kada joj Vendi zakuca na vrata!?

Ko je guska?

Za razliku od Vendi, Kaći je Marjan bio savetnik i svedok u slučaju "Banetova devojka koja ga, možda, čeka".

Smatra da je realno da je uporedimo sa pernatom živinom: Kaća nije krila da ju je Bane povredio
 

"Ja sam za prijateljstvo uvek, ali na našu vezu smo stavili jednu veliku tačku. Niko me nije ovako povredio. Javno me ponizio. Nije mi nikad rekao da je imao vezu. Slagao me. Samoživ je", pričala je Kaća konfuzno o dojučerašnjem draganu.

Bane je na kraju ironično rekao da je sa Kaćom bio samo "zbog publiciteta", a ona je dodala da time samo pokazuje da "nema ni malo respekta prema njoj".

"Neke stvari si izgovorio, a znao si da će me povrediti. Od mene si pravio budalu, imaš neku svoju priču u glavi. Tačno znam da si me namerno povredio, ispala sam guska, kokoška...", vrištala je Kaća, a nakon Banetovog insistiranja da li je znala da je on "nešto počeo sa jednom glumicom pre rijalitija", na kraju je dobio potvrdan odgovor.

Ipak, Kaća i dalje tvrdi da je bilo krajnje podlo sve jer joj je rekao i da je zaljubljen u nju, a onda je rekao da će da vidi šta će da uradi sa glumicom kada se Farma završi.


 

Nakon što je stavila "veliku tačku" na Baneta, pojavio se Boki 13 sa kojim Kaća nikako ne može da izađe na kraj.

Makedonac je prvo opušteno, uz vatricu iz "Smederevca" ćaskao sa Batom o tome kako neki VIP seljaci ne zaslužuju da budu učesnici jer nisu opravdali svoje honorare.

"Strašno je to kada vidiš neku totalnu autsajderku ovde. Kafanska pevačica i neuspela Zvezda granda da mi drži ovde predavanje, ma daj", rekao je Boki, a Bata je dodao da ipak treba spustiti loptu i kada izađe videti kakvo je stanje, ali da nema šta da ga "ispomera i pogodi".

A onda se "Smederevcu" primakla i Kaća, a Boki nije odoleo a da je malo ne isproziva i samo se nadovezao na njenu i Banetovu raspravu.

"Šta da te ispomera i pogodi. Ona je tužna i ružna jer ovde sedi dečko sa kojim se žvalavi, a on čeka da vidi šta će sa aktuelnom devojkom kada izađe", počeo je Boki, a Bata je samo dodao da to nema veze sa njim.

"Ma ti si tužan i ružan", ponovila je Kaća Banetove reči.

"Samo sam rekao istinu, da si kafanska pevačica i propala Zvezda granda", a Kaća je opet ponovila ono što je Bane rekao pre par dana: "Ma ti nemaš prijatelje, ko želi sa tobom da prošeta kroz grad. Ko si ti, pogledaj se, ne možeš ni sebe da pronađeš".

Kaća je rekla i da je Boki najveća tračara, ali joj je on vratio: "To se videlo po pitanjima publike", onda se u celu priču umešala i Jasmina kojoj je Boki obećao preporuku za estetskog hirurga...

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online