Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.12.2010.
01:47
Mondo A

Survajver: Konačno ujedinjenje

Plemena Kasuko i Bahandi su se ujedinila, zajedno sa dva člana Novog kraljevstva, pod plavom zastavom novog plemena Putong.

Novo pleme Putong

Pre velikog ujedinjenja, pleme Kasuko zabavljalo se maštanjem o povratku u Beograd sa novostečenim veštinama snalaženja u divljini.

"Zamisli, ne gledaš na sat niti vremensku prognozu, nego samo u nebo i znaš i koliko je sati, i da li će sutra padati kiša", pričala je Aleksandra.

Sva tri plemena dobila su misteriozne poruke o novoj borbi, a Goca je prokomentarisala kako je sve to "petosmisleno".

"Ranije dok sam gledala šou, mislila sam - kako su glupi kada ne kapiraju poruku, a sada mi milion stvari prolazi kroz glavu".

Voditelj Andrija saopštio je vođama Goci i Bojani da Kasuko i Bahandi prestaju da postoje, i da je rođeno novo pleme Putong. Obavljeno je i tradicionalno spaljivanje crvenih i žutih obeležja, i svi Survivori sada su plavo pleme. Izbačeni pripadnici Novog kraljevstva takođe su se pojavili pred njima, i otkrili da su i dalje tu, ali samo jedan od njih dobiće plavo plemensko obeležje...

Vesna, Miloš, Marko, Knez, Biljana, Toni i Milan morali su da iznad glave pridržavaju dno bureta sa pirinčanom ljuskom, a poslednji VIP Robinzon pridružiće se ostalima u konačnoj borbi.

Odustala je Vesna, pa Miloš, Knez, Milan... Marko je diskvalifikovan jer mu je "otkazala" jedna ruka. A Biljana je odlučila da učini Toniju, i pustila svoje bure.

Pobedio Biljaninom milošću: Toni

Makedonac je zbog njenog gesta novi član plemena Putong. On je dobio šansu da povede sa sobom jednog od izbačenih, i odabrao je Marka, zbog čega su devojke iz Bahandija počele da vrište, skaču i skandiraju njegovo ime.

Ostali su imenovani kao Vrhovno veće, odnosno neće se boriti, ali će učestvovati u svim plemenskim savetima i odlučivati ko ostaje na ostrvu.

Putongovci su se preselili u kamp Novog kraljevstva, gde ih je čekao sanduk pun leda i "kokakole", klopa, muzika... Zapevali su "kad sakaš da se osvežaš", ali ujedinjenje ipak nije izbrisalo sve podele između njih. Još je ranije tokom dana Goca rekla da joj "nije dobro" kada pomisli da će morati da se ujedini sa suparnicima.

Ipak, proslavili su ujedinjenje nazdravljajući "kokakolom", i uz živu muziku - Marko na sintisajzeru, Nikola je pevao narodnjake, a Toni repovao uz bek vokale Gocu, Jelenu i Katarinu.

''Zakićena'' Goca

Goca je čak "zakićena" novčanicom od sto dinara u dekolteu.

Veliko veće dobilo je pravi VIP tretman.

Tu su pravi kreveti na sprat, plinski šporet, šibice, začini, ali i cigarete, kafa i pivo!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online