Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.12.2010.
16:29
Mondo rs A

Survajver: Glumac ispraćen suzama

Osvojio je dupli glas, ali je na poslednjem Plemenskom savetu ipak izbačen. Miloš je novi stanovnik kraljevstva Vesne Zmijanac…

Nemam tajni imunitet

Mala borba organizovana za pleme Bahandi koje je od početka rijalitija tek drugi put na Plemenskom savetu, zahtevala je reflekse i brzinu. Miloš je ubedljivom pobedom u ovoj igri pokazao da su ga saplemenici greškom ranije “izopštavali” iz igara.

Ujedinjenje se bliži, samim tim i kraj rijalitija. Kasuko je toga svestan kao i žene Bahandija. Stvoreni su savezi, a evo i članova…


Edin i Aleksandra – “Dogovorio sam se sa Aleksandrom da se držimo i čuvamo jedno drugom leđa i nakon ujedinjenja – ona meni od žena, ja njoj od muškaraca, a Andrej zna za tu priču”, rekao je Edin.


Andrej – “Savezi su se prirodno stvorili, Nikola i Bojana su zajedno, a ako su zajedno držaće se zajedno i u igri. Zato ne tražim priču sa njima, već sa Edinom i Aleksandrom”, bio je iskren voditelj, ne sluteći da Aleksandra i dalje ima “crv sumnje kada se spomene njegovo ime”, i treći, i poslednji savez čine:


Nikola i Bojana...koji su u jednom trenutku prišli Edinu u pokušaju da se dogovore sa njim oko udruživanja, i koji ih je odbio.

Iako je osvojio dupli glas to mu nije pomoglo jer je u plemenu sa tri žene koje su odlučile da ugase njegovu baklju.

Poslednji izbačeni Robinzon je nekoliko puta rekao da će se boriti fer. Tako je bilo i nakon osvajanja privilegije da nekome da dva glasa za ispadanje. Naivno…

“Ne zvuči ‘survajverski’, ali zbližio sam se sa ovim devojkama. Ne znam kako ću…”

Žene znaju…iako ga vole više od svih Survivora sa kojima su delile bambus postelju, znaju da je on sledeći koji će napustiti Bahandi.

“Glasaćemo za njega, pa šta nam bog da”, rekla je Goca Katarini i Jeleni. “Žene, dogovorile smo se da se držimo do kraja!”.

I držale su se zajedno na Savetu. “Miloš zna da se nas tri držimo zajedno”, rekla je Goca i na Plemenskom savetu na kojem je glumac morao da odgovori i kako se snašao u potrazi za tajnim imunitetom. “Dobro”, kratko je rekao Miloš, nakon čega su, na trenutak, uplašeno zasijale oči njegovih žena koje su već skovale plan da ga izbace…nisu morale da brinu.

Nakon straha da im plan možda neće uspeti, došao je red na jedno drugo, nežnije osećanje…tugu što će izbaciti njihovog glumca. Kako se bližio trenutak gašenja baklje tako su plakale. “Ponosna sam na sve ljude koji nose žute marame”, rekla je Goca nekoliko trenutaka pre nego što je glasala za Miloša. On ju je zagrlio, zbog čega se još više rasplakala. “Boli me kao da mi prst seku”.

Prsti su ipak bili na broju kada se glasalo – Miloš je svoj dupli glas dao Katarini i to je sve što bi trebalo reći o glasanju…žene su ipak molile Miloša da pokaže tajni imunitet, a kada su shvatile da ga nema, suze su ponovo krenule…

Osma baklja je ugašena.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online