Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.12.2010.
12:37
V. Tasić - Vesti A

Razočarana sam i povređena

Četiri dana po izlasku sa "Farme" i 77 dana izolacije od spoljašnjeg sveta Zlata Petrović (48) progovrila je za medije i to za "Vesti". Još uvek nije stigla da sabere sve utiske, ali ne krije da je razočarana i povređena kao čovek, pre svega, zbog svoje porodice.

Zlata Petrović

- Organizatori su napravili propust. Ne znam zbog čega i to mi je mnogo teško palo. Povredilo me je kao čoveka, povredili su moju porodicu...

Kada mi je bila slava, Hasan i moja deca su na imanje poslali svašta - prase, jagnje, kompletno posluženje, poklone sa divnim mašnama.

Dva dana i dve noći su sve spremali, jer znaju koliko mi slava znači. Hteli su da znam da nisam sama, da su uz mene - kaže Zlata.
 

Pa, zar niste dobili sve to?
- Sve je stiglo, ali uz obrazloženje da to šalje sponzor "Sinalko". Niko nije spomenuo da je sve poslala moja porodica. Dok su skoro svi farmeri dobijali ono što im je porodica poslala, moje najdraže su ljudi iz organizacije jednostavno prećutali.

Mnogo me je to zabolelo. Bilo mi je teško što ništa od mojih ne stiže na dan slave, duša mi je plakala, a u stvari nisam imala pojma da je to sve od njih, jer su želeli da se osećam kao kraljica.
 

Da li ste utvrdili o čemu se radi i zašto je došlo do propusta?
- Nisam stigla. Da se razumemo, to nema veze sa Pinkom koji samo emituje Farmu. Pink je mene uvek podržavao, čak u vreme kada sam u Grandu bila zabranjena i zbog toga sam im mnogo zahvalna. To je propust organizatora. Tim postupkom bojkotovali su me kao čoveka i učinili da se moja porodica i ja osećamo bedno. Možda neko misli da je reč o sitnici, ali za mene je to beskrajno veliko.

Šta mi je to trebalo


- Nikada se u životu nisam kajala. Ali, već posle nekoliko dana po dolasku na to imanje počela sam da se pitam šta mi je sve to trebalo. Ja jesam rasla u siromaštvu, ali u čistoći. A prljavštinu, kao što je na Farmi u životu nisam videla. Više nisam mogla, morala sam da izađem i srećna sam što je publika prepoznala moju želju i pomogla mi da se vratim kući. Nije bilo šanse da pobedim, jer nemam pobednički duh - iskrena je Zlata.

Da li ste očekivali da će vam Farma doneti pomirenje sa Sašom Popovićem koji vam je ponovo otvorio vrata svoje producentske kuće?
- Iskreno, nisam razmišljala o tome. Kada sam izašla sa imanja Saša Popović mi je rekao:"Zlaki, svaka ti čast!" A, ja sam njemu kazala da mora da me moli ako misli da se vratim u Grand. Naravno, šalila sam se. Nema potrebe da iko ikoga moli. Prija mi što ću ponovo biti u toj kući. Nismo sarađivali neko vreme, ali i to je normalno. Svi dobro znaju da o Saši nikada ružnu reč nisam rekla. Nikad nikoga nisam pljuvala niti omalovažavala.

Drži prase da ne pobegne: Zlata na farmi

Kakvi su komentari vaših sinova, kolega, prijatelja na vaše ponašanje na imanju?
- Oduševljeni su, jer sam se svetu pokazala u pravom svetlu. Kao i svaki čovek, imam i ja mana. Ali ono što je najvažnije, svakoga mogu da pogledam u oči i nigde nisam ostavila crni trag, niti sam igde zatvorila vrata za sobom. Svojoj deci sam pokazala koliko poštujem njihove očeve.

Ja sam svog oca upoznala tek sa dvadeset godina, znam koliko mi je nedostajao i zato hoću da moji sinovi ne pate zbog toga što sam se razvela od njihovih očeva. Nikada od bivših nisam tražila ništa za decu, samo njihovu ljubav prema sinovima, za to sam se borila i izborila.
 

Šalio se Hasan


Vaš bivši muž Hasan Dudić poručio je da ste vi njegova najveća ljubav i da ima nameru da se ponovo oženi s vama. Da li vas je zaprosio i hoćete li se ponovo udati za njega.
- Nema ništa od toga, Hasan se samo šalio. A meni ne pada na pamet da se više udajem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online